Αντώνης Αρφαράς: Το δίλημμα των εκλογών θα είναι ή πάμε δυνατά μπροστά με την ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή καταστρέφουμε ότι με πολλή προσπάθεια κτίσαμε

ΔΗΜ.Τ.Ο    ΝΔ

ΡΟΔΟΥ

                

-Δευτέρα  20/03/2023

 

-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Οι εκλογές πλησιάζουν και όπως ήταν αναμενόμενο μέρα με τη μέρα το προεκλογικό θερμόμετρο άρχισε να ανεβαίνει , καταμετρώντας τον πυρετό που προκαλούν δηλώσεις, τοποθετήσεις , επισημάνσεις, προειδοποιήσεις και ατυχώς ακόμη και απειλές σε ορισμένες περιπτώσεις από τους συνήθως ύποπτους.

Η ακοστολόγητη, ανεύθυνη και ανέξοδη, υποσχεσιολογία κυριαρχεί από την αντιπολίτευση, κυρίως την αξιωματική , εκθρέφοντας τον λαϊκισμό , προσδοκώντας πρόσκαιρα κομματικά οφέλη , παραμερίζοντας , παρακάμπτοντας ή και διαγράφοντας το τεράστιο κυβερνητικό έργο και μάλιστα εν μέσω ιδιαίτερα δύσκολων και απανωτών παγκόσμιων κρίσεων και προκλήσεων .

Η επιτυχής αντιμετώπιση της πανδημίας covid-19 και των συνεπειών της, της παγκόσμιας ενεργειακής και οικονομικής κρίσης , του μεταναστευτικού προβλήματος σε Έβρο και νησιά , της θωράκισης της χώρας με πρωτόγνωρη ενίσχυση της αποτρεπτικής της δύναμης , η κατάργηση 30 τον αριθμό φόρων και εισφορών , η αύξηση μισθών και συντάξεων , η επιδοματική πολιτική κατά της ακρίβειας με στοχευμένα και κοστολογημένα μέτρα και πολλά άλλα δεν επιδέχονται αμφισβήτηση. Η ανόρθωση και κορύφωση της αξιοπιστίας της χώρας χάριν της παγκόσμιας αναγνωσιμότητας του πρωθυπουργού μας <Κυριάκου Μητσοτάκη> άνοιξαν νέους ορίζοντες και δημιούργησαν νέες προοπτικές για τον τόπο. Οι επενδύσεις , η σύναψη συμμαχιών, συνεργασιών και συμφωνιών με γειτονικές χώρες αλλά και παγκόσμιες δυνάμεις , άλλαξε αισθητά το κλίμα ασφάλειας και ανάπτυξης της χώρας.

Αυτό όμως που ευλόγως προξενεί απορία με πολλά ερωτηματικά είναι αυτή ταύτη η προσπάθεια εμπλοκής και στοχοποίησης όχι τυχαία , της περιφερειακής και δημοτικής αρχής από αντιπολιτευτικούς πολιτευτές του σήμερα, επίδοξους μνηστήρες των αυτοδιοικητικών θώκων του αύριο.

Η έκρηξη του τουρισμού σε τοπικό επίπεδο , η ανάδειξη της Δωδεκανήσου σε παγκόσμιο τουριστικό προορισμό με καινοτόμες αναπτυξιακές δράσεις, με πληθώρα έργων υποδομής σε όλα τα νησιά  έχουν μάρτυρες αυτούς που καθημερινά τα απολαμβάνουν προσμετρώντας , συγκρίνοντας και διαπιστώνοντας την διαφορά.

Στην πολιτική πρέπει πρώτα να μπορείς και μετά να θέλεις.

Εμπιστευόμαστε αυτούς που ξέρουν , μπορούν και θέλουν και το αποδεικνύουν καθημερινά.

Το ότι δεν έγιναν όλα δεν καταργεί το ,< έγιναν πάρα πολλά> που σκοπίμως επιχειρείται , από αυτούς που δεν έκαμαν τίποτα με νεοκοπική ψηφοθηρική υποσχεσιολογία.

Η προσπάθεια επί ματαίω αποδυνάμωσης με διχαστικά διλήμματα θα πέσει για μια ακόμα φορά στο κενό. Στο δρόμο προς τις εκλογές η ΝΔ ενωμένη και δυνατή θα πορευθεί σύσσωμη για την επίτευξη της μεγάλης νίκης που εγγυάται την σταθερότητα , ανάπτυξη και ασφάλεια της χώρας.

Με κλειστά τα αυτιά στο σαγηνευτικό , παραπλανητικό τραγούδι των σειρήνων  το σκάφος θα πορευθεί με την βούληση του κυρίαρχου Ελληνικού λαού σε ασφαλή και απάνεμα λιμάνια .

Ο Λαός που εξαπατήθη , έζησε και πλήρωσε πρώτος την ποινήν της απάτης του με την δήθεν ακύρωση των μνημονίων <με ένα νόμο και ένα άρθρο> και το αξέχαστο δημοψήφισμα αναξιοπιστίας κι εμπαιγμού που το ΟΧΙ μετατράπηκε σε ΝΑΙ μέσα σε ένα βράδυ οφείλει να γνωρίζει και γνωρίζει….

Ο Ελληνικός λαός διαθέτει και μνήμη και κρίση.

Το δίλημμα των εκλογών θα είναι ή πάμε δυνατά μπροστά με την ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι της χώρας ή καταστρέφουμε ότι με πολλή προσπάθεια κτίσαμε και επιστρέφουμε στο οδυνηρό παρελθόν με τις ιδεοληψίες του Σύριζα.

Η επιλογή είναι υπόθεση όλων μας.

                                      Για την ΔΗΜΤΟ ΝΔ ΡΟΔΟΥ

                                                  Ο πρόεδρος

                                            Αντώνης Αρφαράς

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...