Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Καρπάθου: «Δεν θα ανεχτούμε πλέον καμία παράβαση»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Θέμα: Αντιδήμαρχος Καθαριότητας: «Δεν θα ανεχτούμε πλέον καμία παράβαση» Η αποκομιδή βαρέων αντικειμένων από το Τμήμα Περιβάλλοντος του Δήμου Καρπάθου εξελίσσεται δυναμικά, αφού οι έξι μεταλλικοί κάδοι απορριμμάτων(βαρέων αντικειμένων) 18 κβ που διαθέτει ο Δήμος εξυπηρετούν ήδη τον συγκεκριμένο στόχο. Αναμένεται η προμήθεια και άλλων τεσσάρων, εν όψει μάλιστα της θερινής περιόδου, προκειμένου η αποκομιδή των βαρέων αντικειμένων να διεκπεραιώνεται σε όλο το νησί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Αντιδήμαρχος και υπεύθυνος για θέματα Καθαριότητας του Δήμου Καρπάθου κ. Εμμανουήλ Τσέρκης απευθύνει έκκληση στους δημότες να μην ρίχνουν ανεξέλεγκτα τα βαρέα αντικείμενα σε διάφορα σημεία, παρά μόνο εντός των μεταλλικών κάδων.

« Παρακαλούμε τους δημότες μας να σεβαστούν την έκκλησή μας , να μην εγκαταλείπουν βαρέα αντικείμενα εδώ και εκεί, παρά μόνο εντός των κάδων. Μεταλλικοί κάδοι βαρέων αντικειμένων για αυτό τον σκοπό έχουν τοποθετηθεί σε αρκετά σημεία του νησιού. Αν κάποιος αδυνατεί να τα μεταφέρει και μέχρι εκεί, παρακαλούμε να επικοινωνεί μαζί μας στο 22450-23822.

Σε ό, τι έχει να κάνει με τα ογκώδη αντικείμενα είναι απαραίτητη η κατανόηση του δημότη, η συνεργασία με την υπηρεσία μας, γιατί ας μην ξεχνάμε, διανύουμε και μία μεταβατική περίοδο, στην οποία ο Δήμος Καρπάθου καλείται να ανταπεξέλθει , έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία πρόσληψης υπαλλήλων καθαριότητας.»

Τα σημεία που έχουν τοποθετηθεί ήδη οι προαναφερόμενοι κάδοι είναι τα παρακάτω:

• Στον δρόμο μπροστά από το Ξενοδοχείο ALEX στα Πηγάδια • Στην τοπική κοινότητα Αρκάσας ( Parking) • Στην περιοχή του Λευκού « Ποτάλι» • Στο Λιμάνι Διαφανίου • Στην Πλατεία Ολύμπου Αναμένονται και άλλες τέσσερις κάδοι για την τοποθέτηση των οποίων δεν έχει καθοριστεί η ακριβή τους χωροθέτηση.

Εν όψει και της ψήφισης του Κανονισμού Καθαριότητας σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο ο κ. Τσέρκης δηλώνει: «Πέρυσι δείξαμε μεγάλη ανοχή ως Υπηρεσία Καθαριότητας. Φέτος θα είμαστε αμείλικτοι και δεν θα ανεχτούμε καμία παράβαση του Κανονισμού. Θα ανεχτούμε μόνο την τήρησή του»

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Καρπάθου

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Ημεγάλη ανατροπή σημειώθηκε στο Νότιο Αιγαίο και από την μια μεριά του ως την άλλη ένας άλλος αέρας...
Δελτίο Τύπου Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου Μήνυμα νίκης της Συμμαχίας από την μεγαλειώδη, πολυπληθή...
«Αγαπημένη Συνεργάτιδα, που μετουσίωσε την επιστημονική της κατάρτιση και αγάπη για τον συμπολίτη...
«Η σημαντική επιτυχία της προώθησης υπογραφής νέας Προγραμματικής Σύμβασης για τη Μεσαιωνική Πόλη,...