Ανοιχτή επιστολή του Παναγιώτη Κουνάκη προς τον πρόεδρο του ΕΒΕΔ Γιάννη Πάππου για τα προβλήματα επιχειρήσεων και εργαζομένων

Ανοιχτή επιστολή προς τον πρόεδρο του ΕΒΕΔ Γιάννη Παππού απευθύνει ο περιφερειακός Σύμβουλος Παναγιώτης Κουνάκης και του ζητά να ηγηθεί μιας προσπάθειας για τη αντιμετώπιση των προβλημάτων επιχειρήσεων και εργαζομένων.

Η επιστολή

«Αγαπητέ Πρόεδρε,
Με αγάπη για τον θεσμό του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου τον οποίο υπηρέτησα έχοντας μια άριστη και εποικοδομητική συνεργασία μαζί σας, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στη δυναμική σας και στον θεσμικό ρόλο που κατέχετε, θα ήθελα να σας δω να ηγείστε μιας προσπάθειας συνένωσης όλων των Βουλευτών, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όλων των παρατάξεων και φορέων, ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου και των εργαζομένων.


Η δεινή κατάσταση της αγοράς, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, δεν έχει προηγούμενο και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου είναι θεματοφύλακας όλων μας που ασχολούμαστε με την επιχειρηματικότητα. Μετά την ανοιχτή επιστολή που κατέθεσα στους βουλευτές σχετική με το καθεστώς που θα μπορούσε να βοηθήσει μέχρι το άνοιγμα της σεζόν του 2021, είμαι σίγουρος πως μπορείτε να εμπλουτίσετε, να βελτιώσετε, να επικαιροποιήσετε τις προτάσεις και να πιέσετε προς τη σωστή κατεύθυνση ώστε να καταφέρουμε να περάσουμε με τις μικρότερες δυνατές απώλειες αυτή την ιδιάζουσα περίοδο. Πάντα στη διάθεσή σας σε οτιδήποτε μου ζητηθεί για τον θεσμό του Επιμελητηρίου τον οποίο υποστηρίζω και πιστεύω πως μπορεί να διαδραματίσει τον ουσιαστικότερο ρόλο σε αυτή τη μοναδικά δύσκολη στιγμή.

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...