Ανοιχτή επιστολή του διακεκριμένου γιατρού Μανώλη Καπετανάκη με θέμα τον Δήμο της Καρπάθου

 

"Όπως είναι γνωστό σε όλους μετά τις εκλογές του Ιουνίου που έγιναν με το σύστημα της απλής αναλογικής, εκ’ των τριών συνδυασμών που ήσαν υποψήφιοι για την Δημαρχία δεν μπόρεσε κανείς να πάρει αυτοδυναμία για την διοίκηση του Δήμου.

Ο δήμαρχος θα έχει 8 συμβούλους, ο δικός μας συνδυασμός θα έχει 7 και ο τρίτος του κου Τσαμπουνιεράκη έχει 6.

Το νόημα του νέου εκλογικού νόμου είναι ότι θα πρέπει να υπάρχει συνεργασία μεταξύ των τριών παρατάξεων προκειμένου να εγκριθεί ένα πρόγραμμα για το καλό της Καρπάθου.

Συμμετείχα για πρώτη φορά σε εκλογές με την επιθυμία να έχω την αυτοδυναμία και να εφαρμόσουμε με την επιλεγμένη ομάδα μας το πρόγραμμα που είχαμε καταρτίσει για την Κάρπαθο.

Η επιθυμία μου αυτή για αυτοδυναμία ενεκρίθη από ένα μεγάλο μέρος των Καρπαθίων αλλά όχι από την πλειοψηφία, χωρίς να εκβιάσουμε ή να χρηματίσουμε κανέναν για την ψήφο του.

Τους ανθρώπους αυτούς που μας εμπιστεύθηκαν και έδειξαν την αγάπη τους  δεν θα αγνοήσω και θα προσπαθήσω από οποιαδήποτε θέση να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου για την Κάρπαθο.

Η ομάδα μας που έχει εκλεγεί, θα παραμείνει συμπαγής, θα συνεργασθούμε χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς υποσχέσεις με ανθρώπους που έχουν ιδέες για το καλό  του νησιού και θα υπάρχει έλεγχος για ότι είναι εις βάρος της Καρπάθου.

Με διάθεση να ενώσουμε, όχι να διχάσουμε την τοπική κοινωνία θα είμαι πάντα κοντά στους συμπατριώτες μας προσφέροντας την γνώση μου, την εμπειρία μου, την λειτουργικότητά μου όπου χρειάζεται γιατί αγαπάμε και υπηρετούμε τον τόπο μας.

Όπου υπάρχει διάθεση για συνεργασία, θα συνεργασθούμε και όπου υπάρχει σεβασμός θα ανταποδώσουμε".

Εμμανουήλ Στ. Καπετανάκης

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Νέος πρόεδρος στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου είναι ο Παναγιώτης Εγγλέζος, ενα έμπειρο συνδικαλιστικό...
Ενα τραγούδι για την Ελένη Τοπαλούδη απο το Διδυμότειχο που δολοφονήθηκε άγρια στη Ρόδο εγραψε και...
ΦΟΡΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ-Στον ακήρυχτο πόλεμο της ασφάλτου η λίστα των θυμάτων μεγαλώνει συνεχώς...
ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΜΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ - Δεν υπάρχει τίποτα πιο βέβαιο από του θανάτου τον...