Ανοιχτή ενημερωτική συνάντηση του Δήμαρχου της Η.Ν. Κάσου Μιχάλη Ερωτόκριτου με τα μέλη της Κασιακής παροικίας των Αθηνών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΘΕΜΑ : Ανοιχτή  ενημερωτική  συνάντηση  του  Δήμαρχου της  Η.Ν. Κάσου Μιχάλη  Ερωτόκριτου  με τα μέλη της  Κασιακής  παροικίας  των Αθηνών.

- Με επιτυχία έγινε, στο εντευκτήριο του Συλλόγου των εν Ελλάδι Κασίων  συνάντηση ενημέρωσης των μελών της Κασιακής  παροικίας, από τον Δήμαρχο της Ηρωικής Νήσου Κάσου Μιχάλη Ερωτόκριτο σχετικά με θέματα που αφορούν το νησί.-Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν η τέως  Νομάρχης Δωδεκανήσου και επίτιμη Δημότης της Η.Ν. Κάσου  Αγγελική Συνοδινού,  ο Πρόεδρος του Συλλόγου των  απανταχού Καρπαθίων Γιάννης  Καραϊτριανός, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών  Σωματείων Αθηνών - Πειραιώς Γιάννης Φραγκούλης, ο  Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης συνταξιούχων μηχανικών εμπορικού ναυτικού Στέφανος Βασιλάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ντίνος  Ζαχάρης, ο  Γιώργος Νικ. Τσαμπανάκης,  μέλος της Επιτροπής Πολιτιστικής Διαχείρισης ,  Προβολής και Επικοινωνίας του Δήμου  της Η. Ν. Κάσου , ο Πρόεδρος Μήνος Κομνηνός και μέλη του ΔΣ του Συλλόγου, ο ομότιμος  καθηγητής του Ε.Κ.Π.Α Μανόλης Περσελής   και αρκετά  μελή του Συλλόγου και φίλοι της Η.Ν. Κάσου  .

                    

   Μέσα σε ένα θετικό κλίμα ο Δήμαρχος της Η.Ν. Κάσου Μιχάλης  Ερωτόκριτος  προέβη  στον  λεπτομερή απολογισμό των μέχρι σήμερα ενεργειών και έργων  της  Δημοτικής  Αρχής  αλλά και στην ενημέρωση των παρευρισκομένων σχετικά με τον προγραμματισμό των επόμενων   ενεργειών  του ,  οι οποίες  θα πραγματοποιηθούν στο  άμεσο μέλλον.

 

   Η συνάντηση αυτή αποτελεί την πρώτη συνάντηση ενημέρωσης μετά την  πανδημία  κατά την διάρκεια της οποίας  ο κ. Ερωτοκριτός αφού τόνισε  ότι  η επικοινωνία των πολιτών με την Δημοτική Αρχή αποτελεί παράγοντα κομβικής σημασίας για την αποτελεσματικότητα  των στοχευόμενων παρεμβάσεων της   δεσμεύτηκε ότι τέτοιου είδους συναντήσεις αλληλοενημέρωσης θα πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα .

 

    

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...