"Ανεξάρτητη" Κρήτη: Μια επικίνδυνη ανοησία

Ξεκίνησε ως κακόγουστο αστείο κι έχει καταλήξει επικίνδυνη ανοησία . Ο λόγος για το σενάριο της “ανεξάρτητης Κρήτης” που έρχεται και επανέρχεται από ελάχιστους γραφικούς.

Το άρθρο από το prismanews της Κρήτης βάζει τα πράγματα στη θέση τους:

Πρέπει να είναι πολύ στερημένοι και νοητικά διαταραγμένοι οι ανόητοι που αναπαράγουν ανά διαστήματα τα σενάρια περί ανεξαρτησίας της Κρήτης. Με όπλο το διαδίκτυο και χωρίς κανένα δισταγμό, καθώς ο εγκέφαλός (;) τους προφανώς και δεν διαθέτει τα κατάλληλα κύτταρα που αποτρέπουν την βλακεία και την ηλιθιότητα να κυριαρχήσουν της λογικής, κατασκευάζουν μύθους γνωρίζοντας εκ των προτέρων πως υπάρχουν κάποιοι που θα τσιμπίσουν. Κατά καιρούς, η ανοησία αυτή αναλωνόταν σε μπλουζάκια, αυτοκόλλητες σημαίες πάνω στα αυτοκίνητα, κανένα σύνθημα σε κάποιο τοιχίο της εθνικής οδού, ενώ παλαιότερα είχε αναρτηθεί και μια σημαία της Κρητικής Πολιτείας στις εξέδρες του παγκρητίου σταδίου. Χθες, η ανοησία ορισμένων έφτασε στο σημείο να ... ορκίζει και "κυβέρνηση" με τη συμμετοχή μάλιστα εν ενεργεία βουλευτών της Κρήτης στο νέο "σχήμα" και άλλα τέτοια χαριτωμένα, οριοθετώντας μάλιστα και χρονικά την ανεξαρτησία του νησιού για την 1η Αυγούστου!

Επειδή το θέμα δεν αντέχει περαιτέρω κριτικής, θα πούμε μόνο το εξής:

Όποιος "οραματίζεται" ανεξαρτησίες έχοντας μάλιστα και ως λάβαρο μια ελληνική σημαία της οποίας το λευκό αστέρι σε κόκκινο φόντο υποδηλώνει την επικυριαρχία του Σουλτάνου, μπορεί να την αποκτήσει, αρκεί να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του σε κάποιο από τα επόμενα επεισόδια του Σουλεϊμάν ή του Καρανταγί.

Γιατί και η ηλιθιότητα έχει τα όριά της... Γλ Onalert

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΕΝΘΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ Ρόδος20-11-2023 Με βαθύτατη ευγνωμοσύνη...
Επικήδειος ΣτέργουΦ. Χατζηδιάκου   Πολυαγαπημένε μου πατέρα, Καλούμαι σήμερα από αυτό...
Δημήτρης Γάκης: Αποχαιρετούμε σήμερα τον άοκνο και χαλκέντερο Δήμαρχο της Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο...
Ο Βασίλης Παπανικόλας σχολιάζοντας την ανάρτηση του τεως δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου για το...