Ανακοίνωση του προέδρου του δ.σ Ρόδου για τη σημερινή συνεδρίαση - Verena.gr: Επιστρέφεται " η εντεταλμένη υπηρεσία" - Ας αλλάξει την εικόνα του συμβουλίου και μετά να ζητά ευθύνες

Λάβαμε ανακοίνωση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου Κυριάκου Κασάπη με την οποία επιτίθεται σε "ΜΜΕ σε διατεταγμένη υπηρεσία" τα οποία δήθεν παραποίησαν την εικόνα της σημερινής συνεδρίασης. Το Verena.gr απαντά για το ίδιο και για κανένα άλλο μέσο. H εικόνα που εξέπεμψε το δημοτικό συμβούλιο ήταν επιεικώς απαράδεκτη και  το παραδέχτηκε και ο ίδιος ο κ. Κασάπης που παραδέχτηκε οτι ήταν λάθος η διαδικασία, το να δεχτεί το πρώτο θέμα (θα μπορούσε να μπει σε τακτική συνεδρίαση) και ο ίδιος αναγκάστηκε να διακόψει τη συνεδρίαση. Προς τιμήν του Σωτήρη Βαγιανού Και του Νίκου Παυλακίδη που ζήτησαν να αποσυρθούν τα θέματα τους για να μην εκτροχιαστεί και πάλι η συνεδρίαση. Ο κ. Κασάπης θα πρέπει να καταλάβει οτι το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης ανήκει στην δημοτική αρχή, αυτή πρέπει να δείχνει σεβασμό στους αντιπάλους της και μετά να ζητά το ίδιο απο αυτούς. Και κάτι τελευταίο: Υπηρετούμε τη δημοσιογραφία εδώ και πολλά χρόνια με ευθύτητα, εντιμότητα, μαχητικότητα χωρίς ποτέ να "υπηρετούμε" διάφορους αφεντάδες. Ας ρωτήσει τον προκάτοχο του κύριο Σοκορέλλο όταν σώνει και καλά ήθελε να μας διώξει απο την αίθουσα τι έγινε. To Verena ήταν μαζί με την Ροδακή με το θέμα των ελαφοκυνηγών. Τότε τι κάναμε, μεταδώσαμε αυτό που έγινε και ειπώθηκε, το ίδιο κάναμε και σήμερα. Περιγράψαμε τα όσα θλιβερά έγιναν...Ας μην κουνά το δάχτυλο λοιπόν και ας ρωτήσει το δήμαρχο του με τον οποίο γνωριζόμαστε και απο την καλή και απο την ανάποδη αλλά δεν έχει το παραμικρό να μας προσάψει. Ας αλλάξει την εικόνα του δημοτικού συμβουλίου, στο χέρι του είναι, ας απαγορεύσει στον κ. Κολιάδη να παρεμβαίνει στη δουλειά του και εμείς είμαστε εδώ να του δώσουμε τα εύσημα. Με τη σημερινή απαράδεχτη εικόνα αυτό δεν μπορεί να γίνει. Πολιτική κριτική ασκούμε και αυτό το δικαίωμα δεν θα μας το αφαιρέσει κανένας. Τελεία και παύλα


Ανακοίνωση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου για την 3η Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής

 

Με λύπη σήμερα γίναμε μάρτυρες μιας ακόμα προσπάθειας του πρώην Δημάρχου Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη, να προκαλέσει προβλήματα στην ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας.

Διακόπτοντας συνεχώς και αδικαιολόγητα τη διαδικασία, επιχείρησε να «ναρκοθετήσει» τις εργασίες της χωρίς να τον ενδιαφέρει όπως αποδείχθηκε στην πράξη, να πάρει τις απαντήσεις στα ερωτήματα που ο ίδιος έθεσε.

Κάποια εντεταλμένα ΜΜΕ ευρισκόμενα σε διατεταγμένη υπηρεσία, έσπευσαν να παραποιήσουν την εικόνα της σημερινής λογοδοσίας, δυστυχώς όμως για τους ίδιους η πλήρης μαγνητοσκοπημένη συνεδρίαση είναι αδιάψευστος μάρτυρας της πραγματικά ακατανόητης και εξόχως προκλητικής συμπεριφοράς του κ. Καμπουράκη, ο οποίος έμοιαζε να μην έχει αντιληφθεί πού βρίσκεται.

Καλούμε όλους τους πολίτες να παρακολουθήσουν την πλήρη συνεδρίαση ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://www.facebook.com/dimosrodou1/videos/858659956170455 προκειμένου να διαπιστώσουν πόσο απέχει από την πραγματικότητα η διαστρεβλωμένη εικόνα που επιχειρούν να παρουσιάσουν στην κοινή γνώμη οι «μισθοφόροι της ενημέρωσης».

Δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί άλλο η ασέβεια, η αγένεια και η απρέπεια εις βάρος των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και κατ΄επέκταση εις βάρος του ροδιακού λαού.

Η ανοχή μας τελειώνει εδώ. Οφείλουμε να προστατέψουμε τον θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και την υπόληψη και την αξιοπρέπειά μας.

Αν ο κ. Καμπουράκης και η παράταξή του δεν σέβονται τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ας σεβαστούν τουλάχιστον ως οφείλουν τη ροδιακή κοινωνία και ας ανταποκριθούν επιτέλους στον ρόλο της μειοψηφίας,  ασκώντας παραγωγική αντιπολίτευση.

 

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου

Κυριάκος Κασάπης

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  Ψευδείς χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Αλεξάνδρου Κολιαδη, ο  πρόεδρος του Γ´...
Την έλλειψη νεφρολόγου και κέντρου αιμοκάθαρσης στο νοσοκομείο της Καρπάθου επισημαίνει σε επιστολή...
Γνωρίζουμε τι έγινε στις δημοτικές εκλογές στο δήμο Ρόδου και πως βγήκε το αποτέλεσμα αλλά τώρα στο...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...