Ανακοίνωση του Μανώλη Γλυνού για τη γέφυρα Κρεμαστής που παραμένει σε επίπεδο σχεδιασμού απο την περιφέρεια - Απάντηση του περιφερεάρχη με αιχμές κατά του Μαχαιρίδη

Δήλωση του υποψήφιου περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου

 Μ. Γλυνού για την Γέφυρα της Κρεμαστής

-Πέντε χρόνια μετά και το έργο "σημαία" της προηγούμενης προεκλογικής περιόδου από την παράταξη του κ. Χατζημάρκου  παραμένει ακόμα σε επίπεδο σχεδιασμού και πλημμυρίζει σε κάθε νεροποντή.

Η ασφάλεια των πολιτών, στο έλεος μιας παρέας που πέντε χρόνια πριν μας μιλούσε όχι για το πρόγραμμα αλλά για το "σχέδιο Κ2".  "Σχέδιο" γιατί ήταν "ρεαλιστικό και πραγματοποιήσιμο" όπως μας έλεγαν.

Πέντε χρόνια μετά, ούτε ένα σημείο από αυτό το "σχέδιο" δεν έχει υλοποιηθεί και η απορρόφηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων είναι σε απογοητευτικά χαμηλά ποσοστά.

Κι όμως, αυτός ο περιφερειάρχης, αντί σήμερα να ζητήσει έστω μια συγγνώμη για την ολιγωρία και την καθυστέρηση, γυρνάει τα νησιά εγκαινιάζοντας έργα που βρήκε έτοιμα και ανακοινώνει έργα που ΘΑ δρομολογηθούν κοροϊδεύοντας στην ουσία τους πολίτες.

Πολιτική όμως δεν είναι τα επικοινωνιακά τερτίπια των τελευταίων μηνών και οι φιέστες σε τελειωμένα έργα.

Πολιτική δεν είναι αυτό που περιμένει την τύχη ή τον Θεό να μας λυπηθεί και να μας προστατέψει από κάθε κακό, ώστε να μην θρηνούμε θύματα και περιουσίες. 

Πολιτική είναι η πρόβλεψη, ο σχεδιασμός και η υλοποίηση. Αυτά που δεν είδαμε πέντε  χρόνια τώρα.

Και στην περίπτωση της γέφυρας της Κρεμαστής όλα ήταν έτοιμα από πριν, από άλλους.  Και η πρόβλεψη και ο σχεδιασμός.  Στον κ. Χατζημάρκο είχε μείνει μόνο η υλοποίηση.  Δεν μπόρεσε να κάνει ούτε αυτό.  Φευ..

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

-Γιώργος Χατζημάρκος: “Ευτυχώς δεν είμαστε όλοι ίδιοι κ. Γλυνέ”

 

«Να μην ξεχάσετε να πάτε και μάρτυρας υπεράσπισης στο δικαστήριο, για να βγάλετε  όλη την υποχρέωση για το δανεικό ψηφοδέλτιο»

 

 

Δήλωση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, απάντηση στις προκλήσεις και τα ψεύδη του υποψήφιου Μανώλη Γλυνού.

 

"Ναι, δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Και με γεμίζει χαρά η σύγκριση με την προκλητική ημιμάθεια, την απροκάλυπτη συκοφαντία και πάνω απ' όλα την εμμονή στο ψέμα, ως μοναδική επιλογή πολιτικής επιβίωσης.

Ο Μανώλης Γλυνός, επέλεξε να μείνει συνεπής στο πολιτικό σύστημα μέσα στο οποίο ανδρώθηκε, αυτό της παραπληροφόρησης, του “περίπου”, της ζεμπεκιάς και της ανικανότητας.

Από το 1995 που πρωτοπαρουσιάστηκε στην πολιτική, μη έχοντας να επιδείξει κανένα αποτέλεσμα της δικής του εικοσαετούς πορείας, καταφεύγει στον κιτρινισμό και ρίχνει και την μάσκα πίσω από την οποία προσπάθησε το τελευταίο διάστημα να κρυφτεί.

Πως μπορεί κάποιος όταν μιλά να αρθρώνει ΜΟΝΟ ψέματα;

Μόνο ο Μανώλης Γλυνός ξέρει την απάντηση.

Στην απορρόφηση ευρωπαϊκών πόρων η θέση της Περιφέρειάς μας, προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία της Κυβέρνησης που τον στηρίζει. Ας καταγγείλει και την Κυβέρνηση αν του επιτρέπεται.

Το “μαϊμού” έργο της Γέφυρας Κρεμαστής, που ΔΕΝ ξεκίνησε ποτέ ο πολιτικός του μέντορας Γιάννης Μαχαιρίδης, το σταμάτησε η υπηρεσία του Υπουργείου που λειτουργεί στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου και τότε ήταν υπό την εποπτεία του άξιου Νικολάου Φαρμακίδη. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο μαέστρος του ψηφοδελτίου του Μανώλη Γλυνού, Γιάννης Μαχαιρίδης, εξαπέλυε τότε συνεχείς επιθέσεις εναντίον κ. Φαρμακίδη.

Αλλά, η αλήθεια ποτέ δεν ενδιέφερε τους “πολιτικούς” της “σχολής Γλυνού”.

Το κενό τους, ο τόπος το πλήρωσε ακριβά.

Το ψέμα τους, ο τόπος το έμαθε με τον πιο σκληρό τρόπο.

Την ανεπάρκεια τους, τα νησιά μας την έχουν καταδικάσει οριστικά.

 

Ναι, δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Τώρα που κατέρρευσε η συκοφαντία του διαγωνισμού των LED, βγήκε αμέσως το επόμενο αφήγημα μέσα από το οποίο προσπαθούν να σπιλώσουν αντιπάλους και να αγιοποιήσουν τους κατηγορούμενους συμμάχους  τους για τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων.

Ναι, δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Ευτυχώς!

 

ΥΓ : Να μην ξεχάσει ο Μανώλης Γλυνός να πάει και μάρτυρας υπεράσπισης στο δικαστήριο, για να βγάλει όλη την υποχρέωση για το δανεικό ψηφοδέλτιο.

 

 

 

 

Το Γραφείο Τύπου

 

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Αποκατάσταση της αλήθειας από τον πρώην Υποδιοικητή της Β’ Υ.ΠΕ Χαράλαμπο Πλάτση: Έργο ΠΑΣΟΚ το...
://www.youtube.com/watch?v=oDAUK9VRxB0&feature=share Ένα κομμάτι που γράφτηκε στην εποχή της...
Επίσκεψη στο Καστελόριζο πραγματοποίησε την Πέμπτη 21 Μαΐου ο πρόεδρος της DodekanisosSeaways,...
Η Δωδεκάνησος, η Ρόδος, η Χάλκη, ο Αρχάγγελος, όλα τα νησιά μας αποχαιρετούν αυτή την ώρα τον...