Ανακοίνωση της Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου για την ημερίδα " Καθαρή ενέργεια για τα νησιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης", στη Σύμη

Δελτίο Τύπου-Με μεγάλη επιτυχία έγινε το Σάββατο 10 Οκτωβρίου,  στη Σύμη η ημερίδα " Καθαρή ενέργεια για τα νησιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης". Πλήθος εξαιρετικών ομιλητών,  ανέδειξαν την βιώσιμη ανάπτυξη ως την μοναδική λύση μιας ολοκληρωμένης προσέγγισης, για το μέλλον των νησιών μας. Εισηγητής  ο κ. Παναγιώτης Μεγαλούδης, ενώ και αρκετά  άλλα  μέλη της παράταξης μας,  παρακολούθησαν τις εργασίες της ημερίδας.

 

 Η ανάπτυξη των δράσεων για την ενεργειακή μετάβαση σε καθαρές και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, με την ενεργή συμμετοχή των τοπικών κοινωνιών και φορέων  είναι πραγματικά μονόδρομος .Καθαρή ενέργεια σημαίνει χαμηλό κόστος με σεβασμό στο περιβάλλον.

 

Συγχαρητήρια  στον Δήμο Σύμης για την πρωτοβουλία και οργάνωση της ημερίδας, υπό την αιγίδα της Γραμματείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την "Καθαρή ενέργεια στα νησιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης".

 

Συγχαρητήρια στους ειδικούς συμβούλους στους καθηγητές,στους εισηγητές, στους Δημάρχους   και στους κατοίκους της Σύμης που συμμετείχαν.

 

Μεγάλος απών η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου η οποία όφειλε να  συμμετέχει ενεργά (όχι μόνο με χαιρετισμό) αλλά να στηρίζει πραγματικά  τέτοιες δράσεις. Ζητάμε να λάβει σοβαρά  υπόψη,  τα αποτελέσματα της ημερίδας στη Σύμη  και να προχωρήσει στο προγραμματισμού και την εξασφάλιση πόρων για αυτό το εγχείρημα.

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...