Ανακοίνωση της Νεολαίας ΑΝ.ΕΛ για την αποχώρηση της Μίκας Ιατρίδη απο το κόμμα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Τα μέλη της νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δωδεκανήσου έπειτα  από την παρακολούθηση των δηλώσεων της κα Ιατρίδη νιώσαμε την ανάγκη να απαντήσουμε στα λεγόμενά της ως εξής:
«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν έχουμε χάσει σε καμία περίπτωση τον  προσανατολισμό μας ούτε έχουμε κάνει βήμα πίσω στο πρόγραμμά μας, το οποίο κι εσείς συμβάλλατε να συνταχθεί και ψηφίσατε.
Τώρα εσείς κα Ιατρίδη χάσατε τον προσανατολισμό σας. Προλάβατε τρεις  ημέρες μετά την  συνεδρίαση που είχαμε την 27/05/2014 στα γραφεία του κινήματος της Ρόδου και στην διάρκεια της οποίας μας διαβεβαιώσατε ότι παραμένετε  πιστή  στους ΑΝ.ΕΛ. Ίσως θα ήταν καλό να κοιτάξετε γύρω σας μήπως υπάρχει κάτι που κάνει την  πυξίδα σας να μην λειτουργεί σωστά.
Αν δεν έχετε κάποιο προσωπικό όφελος, όπως εσείς αναφέρατε  σε συνέντευξή σας, το λιγότερο που θα μπορούσατε να κάνετε ήταν να  έρθετε σε επικοινωνία με τις συντονιστικές Δωδ/σου και Νεολαίας και να μοιραστείτε τον προσανατολισμό σας μαζί μας, όπως και τα στοιχεία που επικαλείστε πως αποδεικνύουν ότι λοξοδρομήσαμε.
Το γεγονός ότι σήμερα είστε βουλευτής το οφείλετε στον Δωδεκανησιακό λαό και σε καμία περίπτωση δεν είναι προσωπική σας νίκη. Εκλεχθήκατε με τους ΑΝ.ΕΛ και οφείλετε αν όντως δεν σκέφτεστε το προσωπικό σας όφελος και την βουλευτική σας αποζημίωση να παραδώσετε την έδρα εκεί που την έδωσε ο λαός, όχι σε μια ανεξάρτητη βουλευτή αλλά στους Ανεξάρτητους Έλληνες. Δεν είχαμε καμία πρόθεση να ασχοληθούμε με την παραίτησή σας καθώς  έχουμε πολύ πιο σοβαρά προβλήματα να ασχοληθούμε, το καλό του τόπου μας και της χώρας μας. Αυτό που τελικά μας ώθησε να πάρουμε θέση ήταν η αδιαφορία σας, η ασέβειά σας προς το πρόσωπό μας και η προδοσία σας στα πιστεύω μας. Ευτυχώς για εμάς δυστυχώς για εσάς ο κόσμος είναι εδώ και κρίνει βλέποντας τους αβόλευτους συνανθρώπους του αλλά και τους βολεμένους βουλευτές του που καταχράστηκαν την ψήφο του».
ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
Ο ΥΠ. ΠΕΡΕΙΦΕΡΙΑΣ Ν.Α                    Ο ΥΠ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ                Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                         ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ                      ΚΑΤΣΑΜΠΑΣ ΜΙΧΑΗΛ                  ΠΑΡΑΣΚΑΚΗΣ ΚΑΡΛ 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...