Ανακοίνωση - Πρόσκληση: Έκθεση «Κασιώτες δημιουργοί»

Ανακοίνωση -Πρόσκληση -Έκθεση «Κασιώτες δημιουργοί» -Σε συνέχεια της ομολογουμένως πολύ επιτυχημένης εκδήλωσης, τον περασμένο Αύγουστο, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσουμε ότι η 4η έκθεση «Κασιώτες δημιουργοί» θα πραγματοποιηθεί στην Κάσο, στο διάστημα Αυγούστου – Οκτωβρίου 2018. Πρόκειται για την συνέχεια μιας προσπάθειας προβολής συμπατριωτών μας, που ασχολούνται με τις διάφορες μορφές της τέχνης και ειδικότερα με Αγιογραφία, ζωγραφική, κεντήματα, κηροπλαστική, κοσμήματα, φωτογραφία, μικρογλυπτική, μοντέλα καραβιών, μουσικά όργανα και χειροτεχνία. Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο χώρο του παλαιού ιατρείου στο Φρυ και οι ώρες επίσκεψης θα είναι καθημερινά 7μμ – 10μμ. Καλούμε όσους συμπατριώτες επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση, με τις παρακάτω προϋποθέσεις:

1. Να στείλουν ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα με φωτογραφία τους. 2. Να στείλουν μία σύντομη περιγραφή των έργων (αριθμός έργων, διαστάσεις). 3. Διευκρινίζουμε ότι, το κόστος στησίματος των εκθεμάτων θα αναληφθεί από κάθε εκθέτη κατά περίπτωση. Θα καταβληθεί προσπάθεια για την εξασφάλιση του μεγαλύτερου δυνατού ποσοστού υλικών για το στήσιμο των εκθεμάτων. 4. Θα εκδοθεί ένα μικρό φυλλάδιο (οδηγός για τους επισκέπτες) για την περιγραφή της έκθεσης, όπου θα αναγράφονται τα ονόματα των καλλιτεχνών και οι τίτλοι των έργων. 5. Για την ασφάλεια μεταφοράς και έκθεσης των έργων είναι υπεύθυνοι αποκλειστικά οι εκθέτες. 6. Τέλος θα πρέπει να αναφέρουν ποια έργα θα μπορούσαν να πωληθούν και ποια όχι στα πλαίσια της έκθεσης με τις αντίστοιχες τιμές κοστολογημένες από τους εκθέτες. Τα έργα που θα πωληθούν, θα παραμείνουν στο χώρο, μέχρι τη λήξη της έκθεσης. Όποιος εκθέτης πωλήσει έργο του, χωρίς να ενημερωθεί η ΚΟΙΝΣΕΠ, θα αποκλειστεί από προσεχείς δράσεις της ΚΟΙΝΣΕΠ και το γεγονός θα δημοσιοποιηθεί

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για την συμμετοχή σας (τηλεφωνικά στα 2245041184, 6981156333, 6973361369 ή στα mail minasmalandris@yahoo.gr, yianfrag@otenet.gr, foundisconstas@gmail.com), το ταχύτερο δυνατό, προκειμένου να υπάρξει αρκετός χρόνος για την διαμόρφωση του χώρου της έκθεσης, ανάλογα με τον αριθμό εκθετών και εκθεμάτων. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή και διευκρίνιση.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς Η Διοικούσα Επιτροπή της «ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ»

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Natalie Christopher  .. ήταν στη Ρόδο τον Οκτώβρη του 2018... -Της  Πίτσας Χατζή...
ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ-Ένας από τους ανθρώπους- δημοσιογράφους που έζησαν την ποδηλασία στα «χρυσά» της...
Η ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΓΟΝΩΝ -Όταν την κορυφή του βουνού την δύναμη και τις αντοχές δεν έχεις για να την...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -Ρόδος, 12 Ιουλίου 2019 -Νέα παρασημοφόρηση της κα Αλίκης Μοσχή- Gauguet με...