Αναγόρευση σε επίτιμο δημότη Σύμης του Διονύση Θοδωράτου, από τον δήμαρχο Σύμης

Δελτίο Τύπου-Στο πλαίσιο των επετειακών εορτασμών της 8ης Μαΐου στη Σύμη, ο Δήμαρχος,  κ. Ελευθέριος Παπακαλοδούκας, και το δημοτικό συμβούλιο  αποφάσισαν να αναγορεύσουν σε επίτιμο δημότη Σύμης τον επιτελικό διευθυντή της atticagroup, κύριο Διονύση Θεοδωράτο, για την ανιδιοτελή προσφορά του να συνδράμει στην αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη το πρώτο νηπιαγωγείο Σύμης από την καταστροφική πλημμύρα της 13ης Νοεμβρίου 2017 αλλά και την συμβολή του στην ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού από μια φορά που ήταν στο παρελθόν, πλέον σε 4 φορές τη βδομάδα.

Πέρα των ως άνω, ο κύριος Θοδωράτος, είναι πάντα δεκτικός στα αιτήματα του Δήμου μας για δωρεάν μεταφορά από και προς το νησί μας των καλλιτεχνών του φεστιβάλ Σύμης, ασθενών οικονομικά συνανθρώπων μας και γενικά στις ανάγκες του Δήμου μας, συμβάλλοντας αισθητά στη μείωση των εξόδων που θα έπρεπε κάτω από άλλες συνθήκες να καταβάλλουμε.

Τέλος, είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι στην 17ετή θητεία του Δημάρχου, του κ. Παπακαλοδούκα, ο κύριος Θεοδωράτος είναι ο τρίτος κατά σειρά άνθρωπος που αναγορεύεται επίτιμος δημότης Σύμης μετά τους προέδρους της ελληνικής δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια και Προκόπη Παυλόπουλο. Ο κύριος Θεοδωράτος, σύμφωνα με την ομιλία του Δημάρχου, είναι ο άνθρωπος που στέκεται πάντα δίπλα στα προβλήματα της νησιωτικής Ελλάδας και είναι σε θέση να πραγματοποιήσει δρομολόγιο ακόμη και αν πρόκειται για 15 ή 20 ανθρώπους, πράγμα που έγινε φέτος με μαθητές της Γ' λυκείου για τις ανάγκες πραγματοποίησης της εκπαιδευτικής τους εκδρομής.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...