Αναβολή συνάντησης εισαγγελέα με την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-11/08/2014-<<Αναβολή συνάντησης εισαγγελέα με την ΈνωσηΞενοδόχων Ρόδου >>
-Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου θέλει να ενημερώσει όλα τα μέλη του ότι η προγραμματισμένη για αύριοσυνάντηση του εισαγγελέα κυρίου Μητσιόπουλου με την ΈνωσηΞενοδόχων Ρόδου (ΕΞΡ), ύστερα από την καταγγελία  που υπέβαλαν την Παρασκευή 8/8/2014 μελή της πλειοψηφίας του ΔΣ μας, τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί με την αιτιολογία ότι ο Πρόεδρος της ΕΞΡ κύριος Καμπουράκης δεν βρίσκεται στο νησί.
Καταγγέλλουμε λοιπόν στον εισαγγελέα κύριο Μητσιόπουλου ότι ο κύριος Καμπουράκης βρίσκεται στο νησί και προφανώς αποφεύγει την συνάντηση μαζί του γιατί απλά δεν έχει τι να του πει. Τι δικαιολογία θα έχει άραγε να μας πει για τους χιλιάδες απλήρωτους που αυτή τη στιγμή υποφέρουν στα ξενοδοχεία. Τι θα απαντήσει άραγε για τις παράνομες κάμερες που χρησιμοποιούν οι ξενοδόχοι μελή του στους χώρους εργασίας των ξεν/λων. Τι δικαιολογία θα έχει άραγε για τους χιλιάδες δήθεν μαθητές που έχουν κατακλύσει το νησί μας και περνούν ψίχουλα εις βαράς των ντόπιων που μένουν άνεργοι ή εργάζονται και κάνουν πολλά ρεπό. Άραγε τι έχει να μας πει για τους παράνομους εργαζόμενους από τρίτες χώρες π.χ. Σερβία.
Ας πάρει την υπόθεση στα χέρια του ο κύριος Μητσιόπουλος και ας βγάλει τον Πρόεδρο της ΕΞΡ  από το λαγούμι του οπού και κρύβεται. Ελπίζουμε ο κύριος Μητσιόπουλος να μιμηθεί τον προκάτοχο του κύριο Μπούτσικο και τελικά να γίνει και αυτός ένας αγαπητός στον κόσμο εισαγγελέας. Τέλος,ευχόμαστε στον κύριο Μπούτσικο καλή επιτυχία στη νέα θέση που του ανατέθηκε.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...