Ανέλαβαν καθήκοντα οι νέοι σύμβουλοι στην Κοινότητα Πυλίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ανέλαβαν χθες καθήκοντα στη Δημοτική Κοινότητα Πυλίου, οι δύο νέοι κοινοτικοί σύμβουλοι που ορκίστηκαν στη θέση των παραιτηθέντων.

Πρόκειται για τους, Μαρίνο Μιχαήλ του Σάββα από τον συνδυασμό «Δύναμη Αλλαγής ΚΩΣ 2023» και Λαδικό Ιωάννη του Μιχαήλ από τον συνδυασμό «Όραμα και Δράση για την Κω που μας ενώνει».

Η ανάληψη καθηκόντων έγινε στο γραφείο Δημάρχου, σε εξαιρετικό κλίμα.

Ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς τους ενθάρρυνε να αντιμετωπίσουν με διάθεση προσφοράς και αισιοδοξία το έργο που αναλαμβάνουν, τόνισε ότι θα βρίσκεται δίπλα τους σε ότι χρειαστούν και τους κάλεσε να επικοινωνούν μαζί του για ότι χρειάζεται, καθ΄ όλο το 24ωρο.

Οι νέοι Σύμβουλοι δεσμεύτηκαν να δώσουν ενωμένοι και από κοινού με τη δημοτική αρχή την προσπάθεια ανασυγκρότησης της Κοινότητας Πυλίου.

Εν΄ τω μεταξύ ήδη έχει ορκιστεί και αναλάβει καθήκοντα ο Κοινοτικός Σύμβουλος Κουζούκας Παύλος του Δημητρίου από τον συνδυασμό «Ισχυρή Κως».

Ο κ. Κουζούκας δήλωσε τη διάθεσή του να προσφέρει με όλες τις δυνάμεις του στην Κοινότητα Πυλίου και γενικότερα στο Δήμο Κω, τονίζοντας ό,τι με καλή συνεργασία, όπως μέχρι σήμερα αλλά και στην συνέχεια, πιστεύει πως θα έχει με τους συναδέλφους του στην Κοινότητα Πυλίου και τα στελέχη της δημοτικής αρχής, το καλύτερο αποτέλεσμα για τους συμπατριώτες μας.

 

Γραφείο Τύπου

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...