Ανάληψη υπηρεσίας στο Πολυδύναμο Περιφερειακό ιατρείο Κάσου νέου Αγροτικού Ιατρού

 ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ-Θέμα : Ανάληψη υπηρεσίας  στο ΠΠΙ Κάσου  νέου  Αγροτικού Ιατρού.

- Μετά από  οχλήσεις   μηνών  από την  Δημοτική  Αρχή του ιδίου του Δημάρχου της Ηρωικής νήσου Κασου  Μιχάλη   Ερωτόκριτου  αλλά και σύσσωμου του Δημοτικού συμβουλίου στον αρμόδιο υπουργό κ. Κικίλια αλλά και στον υπουργό επικρατείας κ. Γεραπετρίτη βρισκόμαστε σήμερα στη ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε ότι από το Σάββατο 6 Ιουνίου  ανέλαβε καθήκοντα  Αγροτικού ιατρού στο Π.Π.Ι Κάσου ο κ. Δημήτριος  Τσούπης  με ειδικότητα καρδιοχειρουργικής .Ο Δήμαρχος της Ηρωικής Νήσου Κάσου καλωσόρισε  τον  κ. Τσούπη  του ευχήθηκε καλή δύναμη  και τον διαβεβαίωσε ότι  η Δημοτική Αρχή θα παρέχει κάθε δυνατή διευκόλυνση προκειμένου να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη άσκηση των καθηκόντων του απέναντι στους κατοίκους του νησιού .

- Στη συνέχεια ο κ.  Τσούπης έκανε την ακόλουθη δήλωση :

Οφείλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Κάσου κ. Μιχάλη Ερωτόκριτο για το εγκάρδιο καλωσόρισμα  του και για την παροχή  κάθε διευκόλυνσης  όσο αφορά  στην διαμονή μου   στο νησί  η οποία συνετέλεσε στην απόφασή μου  να έρθω ως Αγροτικός Ιατρός ».

 

    Η κάλυψη του οργανογράμματος του Π.Π.Ι Κάσου αποτελεί πάγιο αίτημα των  κατοίκων του νησιού. Μάλιστα  για τον σκοπό αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο της Η.Ν. Κάσου προχώρησε σε μια πρωτοπόρα απόφαση παροχής οικονομικών κινήτρων, σε όποιους γιατρούς θα ήθελαν  να υπηρετήσουν στην Κάσο. 

 

 Ο Δήμαρχος  μετά  την  θετική αυτή εξέλιξη έκανε  την παρακάτω  επισήμανση :

 

 

 « Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που συμπληρώνεται το οργανόγραμμα του Ιατρείου μας με έμπειρους και καταξιωμένους στον κλάδο τους επιστήμονες. Σύντομα θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να  ανακοινώσουμε νέα άφιξη γιατρού ειδικότητας στο Π.Π. Ιατρείο  του νησιού μας  ».

 

.  

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...