Αλλο ένα πτώμα παιδιού στο τουρκικό σκάφος - νεκροφόρα του Φαρμακονησίου...

Άλλο ένα πτώμα μικρού παιδιού εντοπίστηκε δυστυχώς στο τουρκικό σκάφος που είχε βυθιστεί με παράνομους μετανάστες κοντά στο Φαρμακονήσι. Σήμερα, μετά την μεταφορά του σκάφους στην Ναυτική Βάση της Λέρου βρέθηκε ένα ακόμη νεκρό παιδί...Συνολικά απο το σκάφος ανασύρθηκαν 5 παιδιά, δύο γυναίκες και 1 άνδρας...Μια τραγωδία ατύπωτη που δεν έχει τέλος...

To δελτίο τύπου απο το Λιμενικό έχει ως εξής:

Σε συνέχεια της χθεσινής επιχείρησης ανέλκυσης του τουρκικού Α/Κ σκάφους «COZNURU», που υλοποιήθηκε με επιτυχία  από ομάδα της ΜΥΑ Λ.Σ.-ΕΛ.-ΑΚΤ. και με τη συμμετοχή του Υ/Γ-Ω/Κ «ΣΤΡΑΒΩΝ» του Πολεμικού Ναυτικού, σήμερα, παρουσία της Ανακρίτριας Κω, πραγματοποιήθηκε ο ενδελεχής έλεγχος στο εσωτερικό του σκάφους, που έχει μεταφερθεί στο λιμένα της Λέρου.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε η ύπαρξη μίας (01) ακόμη σορού κορτσιού, η οποία είχε εγκλωβιστεί στο κατώτερο σημείο της πρωραίας φρακτής. Η σορός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λέρου και εν συνεχεία,  κατόπιν εντολής της αρμόδιας Ανακρίτριας Ρόδου, θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκαννήσων,  για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Με μια αναισθησιολόγο λειτουργεί ουσιαστικά και πάλι το νοσοκομείο Ρόδου, παρά τις υποσχέσεις για...
Όταν η θεά Τύχη σε φέρνει να συναντάς την Πανσέληνο του Αυγούστου αποχαιρετώντας μας   από τον...
Ζητήσαμε μια δήλωση του τέως δημάρχου Ρόδου Στάθη Κουσουρνά για την πολύκροτη δίκη για τις...
Ομόφωνα το μικτό ορκωτό δικαστήριο της Κω αποφάσισε οτι είναι αθώοι για όλες τις κατηγορίες που...