Αλαβάνος προς εργαζόμενους της ΕΡΑ Ρόδου: Είστε από τις πιο γόνιμες εστίες αντίστασης στο καθεστώς!

Στη Ρόδο βρίσκεται   ο επικεφαλής του πολιτικού φορέα «Σχέδιο Β΄» Αλέκος Αλαβάνος.

Ο κ. Αλαβάνος ήταν φιλοξενούμενος σήμερα στα στούντιο της ΕΡΑ Ρόδου . Μιλώντας στην Ρένα Βενιανάκη και στο Διαμαντή Διαμαντή ο κ. Αλαβάνος , αναφέρθηκε αρχικά στο κλείσιμο της ΕΡΤ είπε.. «Ερχόμενος στην ΕΡΑ Ρόδου βρέθηκα σε μια χαρούμενη και όχι πένθιμη ατμόσφαιρα. Είστε από τις πιο γόνιμες εστίες αντίστασης  στο καθεστώς που υπάρχει . Κάποια στιγμή  θα δικαιωθείτε. Δίνετε ένα στίγμα στην κοινωνία αρκετά σημαντικό» τόνισε συμπληρώνοντας. Λόγοι πολιτικοί κομματικού συμφέροντος και επιταγών της τρόικας ήταν η αιτία το κλεισίματος της ΕΡΤ.

 

 ''Το Σχέδιο Β περιλαμβάνει την έξοδο από την Ευρωζώνη, αλλά από μόνη της δεν αρκεί. Εξίσου σημαντική είναι η παύση πληρωμών προς τους δανειστές, ώστε τα δημόσια έσοδα να πηγαίνουν για θέσεις εργασίας, επενδύσεις και κοινωνικές λειτουργίες. Το δημόσιο χρηματοπιστωτικό σύστημα, ώστε να υπάρξει κατεπειγόντως ρευστότητα στην αγορά. Την παραγωγική ανασυγκρότηση. Την προτεραιότητα στην απασχόληση. Την επικέντρωση σε παιδεία και τεχνολογία.

Για μένα ο κίνδυνος δεν είναι ούτε ο Σαμαράς ούτε η Μέρκελ αλλά η αόρατη κυβέρνηση, υπογράμμισε ο κ. Αλαβάνος.

Στην Ελλάδα γίνεται ένα τρομερό παράδοξο που δεν συμβαίνει σε καμιά άλλη χώρα. Εχεις μια κοινωνία που κατά 80%  εκατό είναι ενάντια στην κυβέρνηση που έχει και στις δημοσκοπήσεις να εμφανίζεται να μην θέλει εκλογές. Αυτό σημαίνει έλλειψη εναλλακτικής λύσης» είπε ο κ. Αλαβάνος.

Ο κ. Αλαβάνος αναφερόμενος στη συμμετοχή στις ευρωεκλογές είπε: «Ξέρουμε ότι έχουμε ένα κατακερματισμένοι πολιτικό σκηνικό . Θα δώσουμε τη μάχη. Εχουμε την εμπειρία  ότι εκεί που μιλάμε δεν υπάρχει άλλη άποψη που μπορεί να σταθεί., Ξέρουμε ότι το μεγάλο πρόβλημα μας είναι ότι δεν φτάνει η φωνή μας εκεί που θέλουμε όμως μιλάμε με ειλικρίνεια χωρίς προσχηματικό λόγο μόνο και μόνο για να πάρουμε ψήφους.

«Ακραίο εκφυλισμός της δημοκρατίας και της δημόσιας ζωής και ύπαρξης της Ελλάδας» χαρακτήρισε τη  Χρυσή Αυγή ο κ.Αλαβάνος υπογραμμίζοντας πως « πρέπει να τεθεί εκτός νόμου. Η δημοκρατία πρέπει να προστατευει τον εαυτό της. Δεν μπορούμε να παίζουμε. Φυσικά με πλήρη σεβασμό του Συντάγματος και ευθύνη της δικαστικής εξουσίας.

Σχολιάζοντας την πολιτική κίνηση του δημοσιογράφου Σταύρου Θεοδωράκη ο κ. Αλαβάνος είπε πως «υπάρχουν πολλά φαινόμενα μετακίνησης από τη δημοσιογραφία στην πολιτική. Πολλες φορές είναι θετικό αλλά πολλές φορές οδηγεί και σε φαινόμενα Μπερλουσκόνι. Ο κ. Θεοδωράκης ένα πλεονέκτημα ανέδειξε στην κίνησή του. Δεν συμμετέχει κανένας πολιτικός. Αυτό το επιχείρημα είναι Χρυσαυγίτικο. Κάποια σεμνότητα χρειάζεται» κατέληξε ο Αλέκος Αλαβάνος.

Ο  πρώην ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο «Ακταίον» στις 7.00 μ.μ., θα παρουσιάσει την πολιτική πρόταση, που περιλαμβάνει δέκα σημεία και εδράζεται στην επιστροφή της χώρας στο εθνικό νόμισμα.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...