Αλέξανδρος Κολιάδης: Η επέκταση του γηπέδου και η αύξηση χωρητικότητας του Κλειστού Γυμναστηρίου της Καλλιθέας, είναι μόνο η αρχή!

Αλέξανδρος Κολιάδης: Η επέκταση του γηπέδου και η αύξηση χωρητικότητας του Κλειστού Γυμναστηρίου της Καλλιθέας, είναι μόνο η αρχή!

 

Την ώρα που κάποιοι επενδύουν εμμονικά στον διχασμό, εμείς προχωράμε μπροστά όπως υποσχεθήκαμε. Παράγοντας έργο και υλοποιώντας τον σχεδιασμό μας για μια σύγχρονη, ανθρώπινη και φιλική στους κατοίκους και στους επισκέπτες, Ρόδο.

Οσα εμπόδια κι αν προσπαθούν να μας θέσουν, εμείς παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας πως δεν θα αφήσουμε ούτε μια μέρα της δημοτικής μας θητείας να πάει χαμένη.

Η επέκταση του Κλειστού Γυμναστηρίου της Καλλιθέας στους πρώτους κιόλας μήνες της θητείας μας, είναι η απάντησή μας σε όσους διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα για να εξυπηρετήσουν την μικροπολιτική τους ατζέντα.

Η ομάδα μας Κολοσσός H Hotels θα έχει ένα γήπεδο αντάξιο της πορείας της και η Ρόδος θα μπορεί να φιλοξενεί επίσημες ευρωπαϊκές αθλητικές διοργανώσεις ως ασφαλής και φιλόξενος προορισμός!

Η επέκταση του γηπέδου και η αύξηση χωρητικότητας του Κλειστού Γυμναστηρίου της Καλλιθέας, είναι μόνο η αρχή! Ηταν ένα δίκαιο αίτημα των παικτών, των παραγόντων, των φιλάθλων αλλά και της ροδιακής κοινωνίας.

Ως Δημοτική Αρχή έχουμε θέσει ψηλά στις προτεραιότητές μας τα έργα αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών αλλά και της δημιουργίας νέων, με έναν προγραμματισμό πενταετίας.

Στόχος μας είναι να φέρουμε τα παιδιά μας, στην πόλη και στα χωριά, κοντά στον αθλητισμό, να ενισχύσουμε τις Ακαδημίες και να υποστηρίξουμε το έργο τους.

Στεκόμαστε δίπλα στα αθλητικά σωματεία και στους συλλόγους της Ρόδου, καταγράφουμε τα αιτήματά τους και ακούμε τις ιδέες τους για να ενισχύσουμε τις δράσεις τους και τον σκοπό που υπηρετούν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...