Ακύρωσαν υπεύθυνους Τομέων της Τοπικής Νέας Δημοκρατίας στη Ρόδο, μετά από μεγάλο παρασκήνιο....

Περίπου ένα μήνα ασχολείται η νέα ΝΟΔΕ με τι λέτε; Όχι με την εύρεση γραφείων που δεν διαθέτει η σοβαρών προβλημάτων της περιοχής αλλά με το πως θα ακυρώσει μια απόφαση της Τ.Ο πόλεως Ρόδου της Ν.Δ και δη της προέδρου της Σοφίας Χατζηγεωργίου με την οποία όριζε υπεύθυνους τομέων!!!!Το εν λόγω ...μέγα θέμα έφθασε όπως ακούμε μέχρι το γραφείο του πρωθυπουργού λες και δεν έχει σοβαρότερα θέματα να ασχοληθεί!!!! Αντι να θέλει η ΝΟΔΕ να δραστηριοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη και στελέχη, μάχεται μην τυχόν και χάσει τη δόξα! Ακόμη και αν δεν προβλέπεται ρητά από το καταστατικό τι τους πείραζε; Όσο για τα προβλήματα που γράψαμε παραπάνω, το μόνο που έχουμε δει μέχρι τώρα απο τη νέα ΝΟΔΕ, είναι μια λιγόλογη ανακοίνωση για την τράπεζα Δωδεκανήσου που λέει τι, οτι θα συμπαρασταθεί σε τυχόν πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν αντί να μπει μπροστά και να αγωνιστεί για την διάσωση της... Αλήθεια την απόφαση στην οποία αναφέρεται η ΝΟΔΕ γιατί δεν την εδωσε στην δημοσιότητα; Εξεδόθη λοιπόν δελτίο τύπου για αυτό το ..μέγα γεγονός της ακύρωσης  της απόφασης της προέδρου της Τ.Ο το οποίο και είναι το παρακάτω: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Κοινοποιήθηκε και επίσημα η απόφαση της γραμματείας οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας, με την οποία ανακαλείται η απόφαση της Προέδρου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Πόλεως Ρόδου σχετικά με τον ορισμό ατόμων σε θέσεις ευθύνης της Τ.Ο. τα οποία και τοποθετήθηκαν εκ παραδρομής παρ' ό,τι κάτι τέτοιο δεν προβλεπόταν από τον νέο κανονισμό του κόμματος.

Τα άτομα που τοποθετήθηκαν σε αυτές τις θέσεις ευθύνης, καθώς και όλοι όσοι επιθυμούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εφεξής στη Νέα Δημοκρατία, με γνώμονα πάντα την επίλυση και ανάδειξη των τοπικών προβλημάτων και την προσφορά στην κοινωνία, είναι ευπρόσδεκτοι προκειμένου να ενταχθούν στις αντίστοιχες θεματικές ομάδες δράσεις, πάντα στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας μεταξύ της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου και της Τ.Ο. Πόλεως Ρόδου.



Από τη

ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...