Ακυβερνησία Ι/Φ σκάφους στη Σύμη

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, το Λιμεναρχείο Σύμης, για ακυβερνησία του Ι/Φ σκάφους «MARINGRET» σημαίας Σουηδίας, λόγω μηχανικής βλάβης, στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά Αγίας Μαρίνας ν. Σύμης.

Άμεσα, τέθηκε σε εφαρμογή το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και για το σημείο απέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το οποίο εντόπισε το ανωτέρω Ι/Φ σκάφος με δυο (02) αλλοδαπούς επιβαίνοντες. Στο εν λόγω σημείο μετέβη και το ιδιωτικό σκάφος «ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ» Ν.Ρ. 510, το οποίο ρυμούλκησε το «MARINGRET» με ασφάλεια στον όρμο «ΠΕΔΙ» ν. Σύμης.

Από την Λιμενική Αρχή Σύμης που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του «MARINGRET», μέχρι προσκομίσεως βεβαιωτικού αποκατάστασης της βλάβης από αρμόδιο φορέα, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΕΝΘΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ Ρόδος20-11-2023 Με βαθύτατη ευγνωμοσύνη...
Επικήδειος ΣτέργουΦ. Χατζηδιάκου   Πολυαγαπημένε μου πατέρα, Καλούμαι σήμερα από αυτό...
Δημήτρης Γάκης: Αποχαιρετούμε σήμερα τον άοκνο και χαλκέντερο Δήμαρχο της Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο...
Ο Βασίλης Παπανικόλας σχολιάζοντας την ανάρτηση του τεως δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου για το...