Αιμοδοσία αύριο το πρωί από την παράταξη Χατζηδιάκου

Και δεύτερη αιμοδοσία οργανώνεται αύριο απο την παράταξη Χατζηδιάκου μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Αύριο το πρωί 9 με 11 το πρωί θα υπάρχει η απαραίτητη μονάδα στο Ακταίον για να δώσει αίμα όποιος επιθυμεί εκτός από τα μέλη της παράταξης που θα συμμετέχουν. Οι ανάγκες σε αίμα λόγω των τροχαίων είναι μεγάλη στο νοσοκομείο μας οπότε καλό είναι να βοηθήσουμε όσοι μπορούμε.

DELTIO TYPOY

Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Tα αποτελέσματά της σώζουν ζωές, διότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται. Μόνο χαρίζεται. 

 

Γι’ αυτό το λόγο, η δημοτική παράταξη «Ρόδος- Δύναμη Πολιτών» με επικεφαλής τον δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο, στο πλαίσιο των εθελοντικών της δράσεων προσκαλεί τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες μας, μαζί με τα μέλη της παράταξης σε εθελοντική αιμοδοσία, αύριο Σάββατο 12/7/2014 (9-11 π.μ.) στο Ακταίον.

 

Η έλλειψη και η ανεπάρκεια αίματος είναι μια κατάσταση που δυστυχώς θέτει σε
άμεσο κίνδυνο τη ζωή, όσων χρειάζονται το αίμα. Μέσω της παραπάνω πρωτοβουλίας, ελπίζουμε πως η εθελοντική αιμοδοσία των μελών και φίλων της παράταξης θα συμβάλλει στην κάλυψη των αυξημένων αναγκών που καλείται να εξυπηρετήσει το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου.

 

Καλούμε όλες τις συμπολίτισσες μας και τους συμπολίτες μας να ενισχύσουν την προσπάθεια μας, δίνοντας μόνο δέκα λεπτά από το χρόνο τους, προσφέροντας μία φιάλη αίματος. Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια χειρονομία καλής θέλησης, φροντίδας και αγάπης. Η συνεισφορά των εθελοντών αιμοδοτών είναι πάνω απ΄ όλα ενέργεια ζωής για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

 

Την αιμοληψία θα αναλάβει κινητό συνεργείο του Νοσοκομείου Ρόδου σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών, διασφαλίζοντας την τήρηση των υγειονομικών κανονισμών για την προστασία των αιμοδοτών. 

 

Σας περιμένουμε…

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...