"Αθωωτική η απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλιου της Αποκεντρωμένης Διοικησης Αιγαίου  για τις " μετακινήσεις" του Χαράλαμπου Κόκκινου στη Ενεργειακή Α.Ε."

Ρόδος 14-09-20
- Δελτίο Τύπου  
- ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
- "Αθωωτική η απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλιου της Αποκεντρωμένης Διοικησης Αιγαίου  για τις " μετακινήσεις" του Χαράλαμπου Κόκκινου στη Ενεργειακή Α.Ε."

Αθωωτική είναι η γνωμοδότηση  του Πειθαρχικου Συμβουλίου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου (Α.Δ.Α.) που εξέτασε  πρόσφατα την υπόθεση των μετακινήσεων μου στην Ενεργειακή Α. Ε. της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.Στο 5μελες όργανο (αποτελείται  από τρεις εφετες και ένας εξ αυτών  προεδρεύει, ένα στελεχος της ΑΔΑ και ένας αυτοδιοικητικός Β' Βαθμού)   κατέθεσα τις απόψεις μου και τις ενστάσεις μου για το κατηγορητήριο τις οποίες και έκρινε θετικά για το πρόσωπο μου.
Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση τους δικηγόρους Στ.Αλεξανδρη και Ε.Αρνιθενου και όλους όσους στέκονται στο  πλευρό μου στην αντιμετώπιση του οργανωμένου προσωπικού και πολιτικού  διωγμού που βιώνω.
Υπενθυμιζω ότι δημόσια και εγγράφως  έχω ζητήσει  στοιχεία που αφορούν μετακινήσεις και αμοιβές στελεχών  και προσλήψεις από το 2014 μέχρι σήμερα από   τον Περιφερειαρχη κ.Χατζημαρκο, την ηγεσία της Περιφέρειας Νοτιου Αιγαίου και της Ενεργειακής Α.Ε. και δεν τα έχω λάβει ακόμα..... 

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ 
Περιφερειακος Σύμβουλος Περιφερειακης Ενότητας Ρόδου και επικεφαλής του Συνδυασμού
                      "Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου "
Αντιπρόεδρος του  Εποπτικού Συμβουλίου Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος

Φωτογραφικό υλικό

DODEKANISOS SEAWAYS

dodekanisos seaways

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Απάντηση σε τουρκικές αιτιάσεις για τα Δωδεκάνησα Η Τουρκία θέτει θέμα «αποστρατιωτικοποίησης»...
Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας και Επίτιμος Καθηγητής του ΕΚΠΑ κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, μίλησε...
H Dodekanisos Seaways, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των νησιωτών μας, ξεκίνησε από την Δευτέρα 14...
Οι άγνωστες ιστορίες της Ρόδου. - Του Νικολού Φαρμακίδη, πολιτικού μηχανικού. - Έχουν περάσει...