Αθλητικά Μονοπάτια 2016 στην Τήλο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ 2016 -Την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016 πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του Προγράμματος Αθλητικά Μονοπάτια 2016 στην Τήλο. Η γιορτή η οποία πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία των Λιβαδίων της Τήλου σηματοδότησε την ολοκλήρωση του φετινού προγράμματος των θερινών δραστηριοτήτων που απασχόλησαν τα παιδιά του νησιού μας από τις 27 Ιουνίου έως και τις 15 Ιουλίου. Η τελετή λήξης περιλάμβανε αθλητικά παιγνίδια καθώς και απονομή βραβείων ολοκλήρωσης στους συμμετέχοντες. Επιπλέον, τα παιδιά παρουσίασαν ένα θεατρικό δρώμενο, εμπνευσμένο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το πρόγραμμα Αθλητικά Μονοπάτια 2016 διοργανώνεται και υλοποιείται από την ΑΜΚΕ Αναγέννηση & Πρόοδος, με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και διεξάγεται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μιλώντας η Δήμαρχος Τήλου ευχαρίστησε τους Διοργανωτές και εξέφρασε την ελπίδα το πρόγραμμα Αθλητικά Μονοπάτια να γίνει θεσμός μιας και τα παιδιά στα ακριτικά νησιά πραγματικά ‘διψάνε’ για τέτοιες δραστηριότητες.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...