Αθανάσιος Μπαράκας: Ο τομέας υγείας στην νότια Ρόδο νοσεί βαριά

Αθανάσιος Μπαράκας-Ο τομέας υγείας στην νότια Ρόδο νοσεί βαριά

Η τελευταία φωτιά έκαψε ένα μεγάλο κομμάτι της νότιας Ρόδου αλλά κάτοικοι και επιχειρηματίες γρήγορα κινητοποιήθηκαν για να επανέλθουν όσο είναι αυτό εφικτό στην κανονικότητα.


Από το Σαββατοκύριακο εκατοντάδες πολίτες επισκέφτηκαν τα χωριά τους λόγω του Δεκαπενταύγουστου αλλά και πολλοί πολίτες παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις που έγιναν στη νότια Ρόδο .Όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία όσοι επισκέπτες ή μόνιμοι κάτοικοι της νότιας Ρόδου επισκέφτηκαν για κάποιους λόγους το περιφερειακό ιατρείο του Γενναδίου απλά ανακάλυψαν ότι αυτές τις μέρες δεν εφημέρευε και τους παρέπεμπε για οποιοδήποτε πρόβλημα να μεταβούν στο κέντρο υγείας Αρχαγγέλου ή να καλέσουν το 166.


Μπορεί το νησί να κηρύχθηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης αλλά για την πολιτεία ο τομέας υγείας στο νησί μας νοσεί βάρια.


Η επιτροπή αγώνα νότιας Ρόδου πολλές φορές έχει πραγματοποιήσει συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από το ιατρείο Γενναδίου και αντί να ακουστούν τα αιτήματα τους και να λυθεί το πρόβλημα κάποιοι σχολιάζουν ότι η συγκεκριμένη επιτροπή εξυπηρετεί κομματικά συμφέροντα.


Το ελάχιστο που θα πρέπει να πράξει η κυβέρνηση είναι η μετατροπή του ιατρείου σε κέντρο υγείας το οποίο θα λειτουργεί στελεχωμένο 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και παράλληλα να δημιουργηθεί και σταθμός του Ε.Κ.Α.Β.


Υ.Γ. Για όσους προτρέξουν να μου πουν ότι εξυπηρετώ πολιτικά συμφέροντα και ότι βλάπτω την τουριστική εικόνα του νησιού μας απλά να σας επισημάνω ότι εσείς βλάπτεται το προϊόν και θέτετε σε κίνδυνο τη ζωή των μόνιμων κατοίκων της νότιας Ρόδου και των επισκεπτών της!!! 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΕΝΘΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ Ρόδος20-11-2023 Με βαθύτατη ευγνωμοσύνη...
Επικήδειος ΣτέργουΦ. Χατζηδιάκου   Πολυαγαπημένε μου πατέρα, Καλούμαι σήμερα από αυτό...
Δημήτρης Γάκης: Αποχαιρετούμε σήμερα τον άοκνο και χαλκέντερο Δήμαρχο της Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο...
Ο Βασίλης Παπανικόλας σχολιάζοντας την ανάρτηση του τεως δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου για το...