Αεροσυνοδούς με έδρα Ρόδο και Κω αναζητά η AEGEAN, μέχρι 19 Ιανουαρίου τα βιογραφικά

ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΥΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΡΟΔΟ, ΚΩ ΑΝΑΖΗΤΑ Η AEGEAN, ΜΕΧΡΙ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ  ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ
Αεροσυνοδούς με έδρα  τη Ρόδο, το Ηράκλειο, την Κω, τη Καλαμάτα, την Κέρκυρα, τη Θεσσαλονίκη, τα Χανιά και την Αθήνα για τη θερινή περίοδο αναζητά να προσλάβει η αεροπορική εταιρία Αegean προκειμένου να καλύψει τις επιχειρησιακές ανάγκες της για τη θερινή περίοδο», όπως κάνει γνωστό με σχετική ανακοίνωσή της, που δημοσιεύτηκε στο site της εταιρίας παραμονή Χριστουγέννων.
Οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να αποστείλουν βιογραφικό μέχρι και τις 19 Ιανουαρίου 2014 στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://el.aegeanair.com/i-etaireia/theseis-ergasias/, στην υποκατηγορία «Θέσεις εργασίας για την Κω».
Σημειώνεται, ωστόσο, ότι στα βιογραφικά που θα αποσταλούν είναι απαραίτητο να αναφέρονται το ύψος και το βάρος, όπως επίσης και να επισυνάπτεται πρόσφατη φωτογραφία. Επιπλέον, τα τυπικά προσόντα που πρέπει να καλύπτουν οι ενδιαφερόμενες είναι: α) Απολυτήριο λυκείου, β) άριστη γνώση Αγγλικών, με την επισήμανση ότι θα θεωρηθούν προσόν, α) δεύτερη ξένη γλώσσα (Γαλλικά ή Ρωσικά ή Ιταλικά) και β) πτυχία ανωτέρων ή ανωτάτων σχολών.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...