Αεροσυνοδούς με έδρα Ρόδο και Κω αναζητά η AEGEAN, μέχρι 19 Ιανουαρίου τα βιογραφικά

ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΥΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΡΟΔΟ, ΚΩ ΑΝΑΖΗΤΑ Η AEGEAN, ΜΕΧΡΙ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ  ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ
Αεροσυνοδούς με έδρα  τη Ρόδο, το Ηράκλειο, την Κω, τη Καλαμάτα, την Κέρκυρα, τη Θεσσαλονίκη, τα Χανιά και την Αθήνα για τη θερινή περίοδο αναζητά να προσλάβει η αεροπορική εταιρία Αegean προκειμένου να καλύψει τις επιχειρησιακές ανάγκες της για τη θερινή περίοδο», όπως κάνει γνωστό με σχετική ανακοίνωσή της, που δημοσιεύτηκε στο site της εταιρίας παραμονή Χριστουγέννων.
Οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να αποστείλουν βιογραφικό μέχρι και τις 19 Ιανουαρίου 2014 στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://el.aegeanair.com/i-etaireia/theseis-ergasias/, στην υποκατηγορία «Θέσεις εργασίας για την Κω».
Σημειώνεται, ωστόσο, ότι στα βιογραφικά που θα αποσταλούν είναι απαραίτητο να αναφέρονται το ύψος και το βάρος, όπως επίσης και να επισυνάπτεται πρόσφατη φωτογραφία. Επιπλέον, τα τυπικά προσόντα που πρέπει να καλύπτουν οι ενδιαφερόμενες είναι: α) Απολυτήριο λυκείου, β) άριστη γνώση Αγγλικών, με την επισήμανση ότι θα θεωρηθούν προσόν, α) δεύτερη ξένη γλώσσα (Γαλλικά ή Ρωσικά ή Ιταλικά) και β) πτυχία ανωτέρων ή ανωτάτων σχολών.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Ηχηρό μήνυμα προς την Άγκυρα έστειλε σήμερα ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης,...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΓΝ ΡΟΔΟΥ Όχι στην διάλυση του Γενικού Νοσοκομείου...
Ανακοινώσεις Τύπου Γιώργος Αμυράς: «Δε θα επιτραπεί το κυνήγι ελαφιών στη Ρόδο»   3...
Και εκεί που συζητούσαν για το ελάφι και την εισήγηση του Σάββα Καραταπάνη για σύναψη μνημονίου με...