Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο Διαφάνι και στην Κάσο

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Διαφανίου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου ''ΠΡΕΒΕΛΗΣ'' Ν. Ρεθύμνου 06, το οποίο εκτελούσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο Ρόδο- Χάλκη- Διαφάνι – Κάρπαθο -Κάσο -Σητεία – Ηράκλειο- Ανάφη – Θήρα -Μήλο-Πειραιά, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στον οικείο λιμένα , λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το εγκεκριμένο δρομολόγιό του για τον λιμένα “ΠΗΓΑΔΙΩΝ” ν. Καρπάθου.

Στον λιμένα Διαφανίου ν. Καρπάθου δεν ανέμεναν επιβάτες προς επιβίβαση, ενώ στο “ΠΡΕΒΕΛΗΣ” ανέμεναν προς αποβίβαση δεκαεννέα (19) επιβάτες, τέσσερα (04) Ι.Χ.Ε. οχήματα και δύο Φ/Γ οχήματα.

 

Επίσης, ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Κάσου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου ''ΠΡΕΒΕΛΗΣ'' Ν. Ρεθύμνου 06,  ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγισή του στον οικείο λιμένα , λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το εγκεκριμένο δρομολόγιό του για τον επόμενο λιμένα.

Στον λιμένα Κάσου ανέμεναν δεκατρείς (13) επιβάτες, τέσσερα (04) Ι.Χ. και δύο (02) Φ/Γ οχήματα προς επιβίβαση, ενώ στο “ΠΡΕΒΕΛΗΣ” ανέμεναν προς αποβίβαση επτά (07) επιβάτες, και τρία (03) Φ/Γ οχήματα.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Φώτης Χατζηδιάκος: Κάποιοι έκτισαν καριέρες πατώντας πάνω σε μια τραγωδία – Το μυαλό μας παραμένει...
Ομόφωνα το μικτό ορκωτό δικαστήριο της Κω αποφάσισε οτι είναι αθώοι για όλες τις κατηγορίες που...
Ηχηρό μήνυμα προς την Άγκυρα έστειλε σήμερα ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης,...
Ανακοινώσεις Τύπου Γιώργος Αμυράς: «Δε θα επιτραπεί το κυνήγι ελαφιών στη Ρόδο»   3...