Αγώνας δρόμου για να χρηματοδοτηθεί με επιπλέον 3 εκατ. ευρώ το Νοσοκομείο της Ρόδου για να εκλείψει ο κίνδυνος να «στεγνώσει» από φάρμακα»

Ελλείψεις σε βασικά φάρμακα αναμένεται να  υπάρξουν    από την επόμενη εβδομάδα στο Νοσοκομείο της Ρόδου αν άμεσα δεν επιλυθούν τα γραφειοκρατικά προβλήματα για να χρηματοδοτηθεί με επιπλέον 3 εκατ. ο προϋπολογισμός του το τρέχον έτος. Έκκληση στους βουλευτές του νομού να ασκήσουν πιέσεις προς τα αρμόδια υπουργεία προκειμένου να ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά προβλήματα για να εκταμιευτούν στο Νοσοκομείο της Ρόδου τα επιπλέον 3 εκατ. ευρώ απηύθυνε με δηλώσεις του στον «ΠΑΛΜΟ» και στη Δέσποινα Κουλούμπρη   ο πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Ρόδου Βασίλης Κινούς ο οποίος περιέγραψε για ακόμη μία φορά με γλαφυρό τρόπο την κατάσταση που επικρατεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα του νησιού μας.
«Είναι αδύνατον όπως είχαμε εξ αρχής επισημάνει με τα χρήματα που δόθηκαν φέτος για την λειτουργία του Νοσοκομείου της Ρόδου να καλυφθούν και οι 12 μήνες του χρόνου» τόνισε ο κ. Κινούς.
Από την πλευρά του ο διοικητής του Νοσοκομείου Ρόδου Βασίλης Παπανικόλας μιλώντας στον «ΠΑΛΜΟ» και στη Δέσποινα Κουλούμπρη τόνισε ότι το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν όλα τα Νοσοκομεία της χώρας μας λόγω της μείωσης των προϋπολογισμού τους την φετινή χρονιά κατά 40% σε σχέση με πέρυσι.
«Είχαμε προβλέψει ότι τα χρήματα θα επαρκούσαν μέχρι τον Οκτώβριο και κάναμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να δοθούν στο Νοσοκομείο της Ρόδου επιπλέον 3 εκατ. ευρώ για να καλύψουν τις ανάγκες που θα υπάρξουν μέχρι και τον Ιανουάριο του 2015. Σήμερα στάλθηκε προς το αρμόδιο υπουργείο από το Νοσοκομείο της Ρόδου η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του για το τρέχον έτος και η  όλη διαδικασία βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο της και επομένως ας μην ζητάμε την παρέμβαση των βουλευτών» ανέφερε ο κ. Παπανικόλας
palmos

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...