Έρανος για κλιματιστικό , "άφαντοι" οι διοικητές, οι" αρμόδιοι -αναρμόδιοι" προκαλούν με την ανυπαρξία τους και το ζητούμενο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Ε.Σ.Υ. των νησιών το ψάχνει.....η Νικολούλη "!

" ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ  ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ "

-ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ  ΚΟΚΚΙΝΟΣ 

 

-ΡΟΔΟΣ  19.7.22

-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

 

 

 

Έρανος για κλιματιστικό , "άφαντοι"  οι διοικητές,  οι" αρμόδιοι -αναρμόδιοι"  προκαλούν με την ανυπαρξία τους   και το ζητούμενο  ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Ε.Σ.Υ. των νησιών το ψάχνει.....η Νικολούλη "!

 

 

Η κατάσταση της δημόσιας υγείας στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα καθημερινά γίνεται τραγικότερη!.Στην τουριστική" ναυαρχίδα " του Ν.Αιγαίου οι πολίτες ζουν με αγωνία διότι αυτά που συμβαινουν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας(Ε.Σ.Υ.) είναι πρωτόγνωρα και απογοητευτικα!

 

Ο πρόσφατος ....έρανος για να αγοραστεί  κλιματιστικό στο Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.)στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, οι μεγάλες ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό στις δομές Δημόσιας Υγείας στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα,  η μη τοποθέτηση Διοικητή Νοσοκομείου σε Ρόδο και Καρπάθο, το "καταπονημενο" και ηρωικό  νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό που πασχίζει να ανταποκριθεί στις ανάγκες των μόνιμων κατοίκων των νησιών μας και των εκατομμυρίων επισκεπτών,  η  απουσία φαρμάκων και άλλων απαραίτητων υλικών συνθέτουν την  θλιβερή εικόνα  στο Ε.Σ.Υ. στο Ν.Αιγαίο! 

Την ίδια ώρα η Περιφερειακή Αρχή Ν.Αιγαίου προσπαθεί με επικοινωνιακα τεχνάσματα να διασκεδάσει τις αρνητικές εντυπώσεις της κοινωνίας μας και το Υπουργείο Υγείας καθυστερεί να λάβει τις απαραίτητες αποφάσεις που αφορούν τη επαρκή χρηματοδότηση και στελεχωση του Ε.Σ.Υ. των νησιών μας και δεν έχει οριστεί  Διοικητής στις δομές Δημόσιας Υγείας σε Ρόδο και Καρπάθο.

 

Συγχρόνως οι "αρμόδιοι " που δηλώνουν....."αναρμόδιοι" αλλά και οι  "αναρμόδιοι"που εμφανίζονται ......"αρμόδιοι"  εμποδίζουν  την άρση του  αδιεξόδου και δεν δίνουν λύσεις! Οι λαϊκιστες δίνουν το δικό τους άθλιο πολιτικό  "σόου" και η δημόσια υγεία στο Ν.Αιγαίο  -πατρίδα του "πατέρα " της Ιατρικής Επιστημης Ιπποκράτη -"κατρακύλα καθημερινά"! 

Πρέπει άμεσα να ληφθούν αποτελεσματικες αποφάσεις από τους πολιτικά ιθύνοντες....διότι δεν είναι δουλειά της συμπαθέστατης ερευνήτριας-δημοσιογραφου Αγγελικής Νικολούλη να βρει το αναγκαίο προσωπικό και το ιατροφαρμακευτικο προσωπικό καθώς και τους διοικητές που έχουν ανάγκη για να λειτουργήσουν  εύρυθμα οι δομές του Ε.Σ.Υ.  στα νησιά μας!

 

 

Χαράλαμπος Κόκκινος 

 

-Επικεφαλής του Ανεξάρτητου Περιφερειακου Συνδυασμού "ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ"

-Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ρόδου 

-Αντιπρόεδρος Εποπτικου Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε. 


 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...