Έναρξη αεροπορικών δρομολογίων της Olympic air στην Η.Ν. Κάσο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΘΕΜΑ  :  Έναρξη αεροπορικών  δρομολογίων  της  Olympic air   στην Η.Ν. Κάσο .

 

  Την Τετάρτη  (01η ) πρώτη Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε το πρώτο αεροπορικό δρομολόγιο της νέας δρομολογιακής  περιόδου  από την   Olympic air   που συνδέει την  Η.Ν. Κάσο με την Σητεία ,την Κάρπαθό, τη Ρόδο και την Αθήνα. 

 

   Το πλήρωμα του αεροσκάφους υποδέχτηκαν αντιπροσωπεία του Δήμου Η.Ν. Κάσου αποτελούμενη από την Πρόεδρο του Δ.Σ  Νικολέττα  Σοφίλα την Δημοτική Σύμβολο Ιουλία Δασκαλάκη ,και την Ελένη Γραμματά με τον Νεκτάριο Σταματάκη εκπροσωπώντας το παράρτημα Η.Ν. Κάσου του Λυκείου Ελληνίδων προσφέροντας τους το εθιμοτυπικό καλάθι  με  παραδοσιακά προϊόντα του νησιού. Εκπροσωπώντας τον Σύλλογο επαγγελματιών της Η.Ν. Κάσου στον Δημοτικό  Αερολιμένα της Η.Ν. Κάσου «Μάρκος Μαλλιαράκης» επίσης βρέθηκε και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Νικήτας Καμπούρης  προφέροντας  και  αυτός το αντίστοιχο καλάθι με παραδοσιακά προϊόντα ,εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό  και τις θερμότερές ευχές τους για καλές και ασφαλείς πτήσεις !   

 

  Ο Δήμαρχος της Η.Ν. Κάσου Μιχάλης Ερωτόκριτος  αναφερόμενος στην έναρξη των νέων αεροπορικών δρομολογίων ενημέρωσε για την αποστολή αιτήματος εξασφάλισης συνεχόμενης ανταπόκρισης  αλλά και της δυνατότητας έκδοσης ενιαίου  εισιτηρίου από και προς Κάσο για Αθήνα  με την  τροποποίηση  των ωρών αφιξοαναχωρήσεων του αεροσκάφους  που εξυπηρετεί το δρομολόγιο αυτό ευελπιστώντας στην αποδοχή του δίκαιου αιτήματος της Δημοτικής Αρχής .

 

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΕΝΘΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ Ρόδος20-11-2023 Με βαθύτατη ευγνωμοσύνη...
Επικήδειος ΣτέργουΦ. Χατζηδιάκου   Πολυαγαπημένε μου πατέρα, Καλούμαι σήμερα από αυτό...
Δημήτρης Γάκης: Αποχαιρετούμε σήμερα τον άοκνο και χαλκέντερο Δήμαρχο της Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο...
Ο Βασίλης Παπανικόλας σχολιάζοντας την ανάρτηση του τεως δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου για το...