Έμπρακτη στήριξη του Καστελορίζου από την DodekanisosSeaways -Σημαντικές ανακοινώσεις από τον Πρόεδρο της Χρήστο Σπάνο

Επίσκεψη στο Καστελόριζο πραγματοποίησε την Πέμπτη 21 Μαΐου ο πρόεδρος της DodekanisosSeaways, Χρήστος Σπανός, μαζί με τον Διευθυντή Λειτουργίας Μιχάλη Μιχαήλ, καθώς και τον πράκτορα της εταιρείας στο νησί, Κώστα Παπουτσή. Αφορμή ήταν ο εορτασμός των Πολιούχων Αγίων του νησιού, Κωνσταντίνου και Ελένης, και φυσικά έλαβαν μέρος με ευλάβεια στην Λειτουργία και την περιφορά της εικόνας των Αγίων στο λιμάνι.

Σε φιλικό κλίμα συνεργασίας, πραγματοποιήθηκε εποικοδομητική συζήτηση με τον Δήμαρχο Καστελόριζου Σαμψάκο Γεώργιο, τους Αντιδημάρχους Αμύγδαλο Μιχαήλ Στρατή, Αχλαδιώτη Δημήτριο και Ασβέστη Νικόλαο και αποφασίστηκε μια σειρά από ενέργειες που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του συμπλέγματος νησιών του Καστελόριζου:

1.Δεύτερη μονοήμερη εκδρομή την εβδομάδα

2.Βελτίωση Λιμενικών Εγκαταστάσεων στην Νήσο Ρω και στην Νήσο Στρογγύλη

3.Πιστοποίηση διαδρομών και επισκέψεις των πλοίων της εταιρίας μας σε Ρω και Στρογγύλη για συγκοινωνιακούς αλλά και τουριστικούς λόγους4.Μείωση κόστους και διευκολύνσεις στην μεταφορά προϊόντων

5.Παροχή δελεαστικών προσφορών εισιτηρίων και διαμονής, με στόχο την αύξηση των διανυκτερεύσεων6.Χειμερινά δρομολόγια και επέκταση των δρομολογίων ετησίως

Ο πρόεδρος της DodekanisosSeaways, Χρήστος Σπανός, δήλωσε:«Σας ευχαριστώ όλους για την Αγάπη και τη Φιλοξενία. Συνεχίζουμε μαζί, όπως πάντα, κάνοντας ότι περνάει από το χέρι μας για να διευκολύνουμε τους ανθρώπους των νησιών μας και να τους εξασφαλίσουμε ποιοτικές υπηρεσίες και αγαθά. Τα καλύτερα είναι μπροστά μας».

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...