Έκαναν τεστ DNA στο γιο του οδηγού του εκσκαφέα για να δουν αν είναι ο μικρός Μπεν!...

Έκαναν τεστ DNA στο γιο του οδηγού του εκσκαφέα για να δουν αν είναι ο μικρός Μπεν!Νέες εξελίξεις στο θρίλερ της εξαφάνισης του Μπεν Νίνταμ, φέρνει στο φως η βρετανική εφημερίδα Sun.

Όπως μεταδίδει το... tabloid, ο γιος του οδηγού του εκσκαφέα που κατά μία εκδοχή σκότωσε τον μικρό Βρετανό, δέχτηκε εξέταση DNA από τις βρετανικές αρχές για να διαπιστωθεί εάν είναι ο ίδιος ο μικρός Μπεν!

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ο Μπεν είχε μπλε μάτια και ήταν ξανθός, και γω είμαι Έλληνας, έχω σκούρα μαλλιά και μάτια. Πίστευα πως τρελάθηκαν», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εφημερίδα Sun.

Ο Βαλάντης Μπάρκας, είναι σίγουρος πως ο πατέρας του που πέθανε πέρυσι από καρκίνο του στομάχου είναι αθώος. Όπως είπε:

Εάν έκανε κάτι τέτοιο, θα έβλεπα την ενοχή στα μάτια του. Ήταν αθώος όπως ένα μωρό παιδί.

Αλλά και η σύζυγος του τον περιγράφει στη Sun ως έναν καλό άνθρωπο. «Ο σύζυγός μου δεν είχε καμία σχέση με την εξαφάνιση του Μπεν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως όπως μετέδωσε η εφημερίδα Daily Mirror, ένας άνδρας που δήλωσε φίλος του οδηγού της JCB Κωνσταντίνου Μπάρκα υποστήρισε στην αστυνομία πως ο Μπάρκας ίσως ευθύνεται για τον θάνατο του Μπεν. Το συγκεκριμένο όνομα δεν είναι η πρώτη φορά που προκύπτει στις έρευνες για τον Μπεν. Το 2012 ο ίδιος ο Μπάρκας, είχε παραδεχτεί στην αστυνομία πως ίσως, κατά λάθος, να είχε θάψει το παιδί ενώ έσκαβε σε ένα χωράφι. Τότε, είχε υποστηρίξει πως την ημέρα που εξαφανίστηκε ο μικρός Μπεν είχε σκάψει ένα χαντάκι σε απόσταση 15 μέτρων από το σημείο όπου χάθηκαν τα ίχνη του παιδιού.

«Νιώθω διαφορετικά πια. Είμαι τρομοκρατημένη. Νομίζω ότι η αστυνομία πιστεύει πως θα βρουν τα οστά του Μπεν. Νομίζω ότι είναι νεκρός» δήλωσε η μητέρα του Μπεν στην εφημερίδα. Είναι η πρώτη φορά εδώ και 25 χρόνια που παραδέχεται πως ίσως ο γιος της να έχει πεθάνει.

Δεν έκρυψε πως φοβάται ότι «θα πεθάνει από το σοκ ή από καρδιά αν μάθει πως ο Μπεν είναι νεκρός. «Δεν υπάρχει ένα ακριβώς σημείο όπου θα ψάξουν. Μου είπαν ότι είναι σίγουροι για την πληροφορία. Δεν αναζητούν πια έναν ζωντανό. Η αστυνομία αναμένεται να ψάξουν σε δυο σημεία όπου το 1991 είχε πετάξει μπάζα ο Μπάρκας και οι οποίες το 2012 δεν είχαν ερευνηθεί...

newpost.gr nonews-news

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...