Άρθρο του Γιάννη Παππά για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας

Άρθρο του τ.βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ,Οικονομολογου , μέλους της Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ,Ιωάννη Παππά



Την επόμενη εβδομάδα, οι ΝεοΔημοράτισες και οι ΝεοΔημοκράτες, καλούνται να προσέλθουν στις κάλπες για να ψηφίσουν τα νέα κομματικά όργανα τις Τοπικές Οργανώσεις και αργότερα τις Νομαχιακές Επιτροπές.

Η διαδικασία αυτή είναι βαθιά δημοκρατική διότι διαπνέεται από την πρόκληση που πηγάζει από την ανάγκη για εκ βάθρων ανανέωση στο κόμμα.

Η συμμετοχή των μελών και των φίλων της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης σε αυτή την εκλογική διαδικασία έχει ιδιαίτερη βαρύτητα γιατί αυτή την δεδομένη στιγμή, που η ελληνική κοινωνία κλυδωνίζεται από την κρίση σε όλα τα επίπεδα είναι η ώρα να δείξουμε ότι έχουμε θέση και διεκδικούμε ένα καλύτερο αύριο.

Τα κόμματα στην Ελλάδα, αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο της Δημοκρατίας.

Η συμμετοχή όλων αυτή την περίοδο θα δώσει ένα ηχηρό μήνυμα στους πολίτες αυτής της χώρας και του τόπου μας, ότι είμαστε εδώ για να παλέψουμε και να αλλάξουμε το αύριο.

Οι εσωκομματικές εκλογές στη Νέα Δημοκρατία δεν είναι μία άγρια μάχη στην πολιτική αρένα. Είναι μια βαθιά δημοκρατική διαδικασία από την οποία η παράταξη πρέπει και θα βγει κερδισμένη.

Τα νέα όργανα θα πρέπει να μπορούν να αφουγκράζονται τις ανάγκες της κοινωνίας, να παρακολουθούν τα προβλήματα του τόπου, να παράγουν πολιτική, να έχουν λόγο και παρέμβαση όχι μόνο προς το κόμμα αλλά και προς την κυβέρνηση. Να διεκδικούν λύσεις και να παίρνουν μέρος στον δημόσιο διάλογο.

Εν κατακλείδι, όλοι μαζί μπορούμε να επαναφέρουμε την πολιτική στο προσκήνιο και να θέσουμε γερά θεμέλια για να χτιστούν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πολίτες αυτού του τόπου.

Όλοι μαζί οφείλουμε να δώσουμε το παρών είτε ως υποψήφιοι, είτε ως ψηφοφόροι, είτε ως φίλοι της παράταξης ώστε η φωνή μας να ενδυναμωθεί στα κέντρα λήψης των αποφάσεων για το καλό του τόπου.

Η Νέα Δημοκρατία έχει αποδείξει ότι τολμά να προχωρά σε αλλαγές στο εσωτερικό της. Ήγγικεν, λοιπόν, η ώρα για αλλαγές σε όλα τα επίπεδα.

Και σε κομματικό και σε πολιτικό και σε κοινωνικό επίπεδο.

Ας υλοποιήσουμε από κοινού αυτές τις αλλαγές και ας διεκδικήσουμε το αύριο για την κοινωνία μας.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...