Άνεργοι ....και οι αυτάρεσκες "δηλώσεις" του κ. Χατζημαρκου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- 7.9.20 
-"ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ"
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

"Οι  χιλιαδες άνεργοι και  οι επιχειρηματίες που δεν άνοιξαν ή  υπολειτούργησαν τις επιχειρήσεις τους δεν "ασπάζονται " τις αυταρεσκες δηλώσεις του κ.Χατζημαρκου για την πορεία και τα  αποτελέσματα της τουριστικής περιόδου ".

Η προσπάθεια "ωραιοποίησης " μιας δυσάρεστης κατάστασης και οργανωμένης παραπλάνησης της κοινής γνώμης είναι χαρακτηριστικο των ατόμων που συγκροτούν " δικτατορία μέτριων "και με κάθε τρόπο προσπαθούν να επιβάλλουν την άποψη τους .
Η κοινωνία μας που δοκιμάζεται- σε όλα σχεδόν τα επίπεδα της- από την πανδημία του covid/19  ζητά ειλικρίνεια, ρεαλιστικές προτάσεις και αποτελεσματικές προσπάθειες και όχι "αυταρεσκες" ή  διχαστικές δηλώσεις που επιδίδεται ο κ.Χατζημαρκος  και αρκετά απο τα έμμισθα  στελέχη της περιφερειακής αρχής Νοτίου Αιγαίου.
Η εικόνα που παρουσιάζουν  ότι τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου πήγαν σχετικά  καλά(!) "κατόπιν ενεργειών τους"... στην τουριστική περίοδο που -δυστυχώς-δείχνει ότι άρχισε και ολοκληρώνεται σύντομα , απέχει πολύ από τις προσδοκίες των πολιτών και την δυσβάσταχτη οικονομική κατάσταση που βιώνουν .
Οι χιλιάδες  άνεργοι , οι επιχειρηματίες που δεν λειτούργησαν ή  υπολειτούργησαν τις επιχειρησεις τους και οι εισπράξεις που δεν ξεπερνούν  το 15%-25%( σε σύγκριση  με την αντίστοιχη περίοδο του  2019)και ζουν στην αβεβαιότητα  δεν αφήνουν περιθώρια αυταρεσκων δηλώσεων στην ηγεσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και στα  πολιτικά "λιβανιστηρια της".....      Αν συνυπολογίσουμε ότι η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου άνοιξε μόνη της επίσημα και δημόσια  την συζήτηση για περιπτώσεις" νοσούντων " από covid/19 που αποκρύπτονται (!)  στα νησιά μας  καταφερόμενη ταυτόχρονα κατά του Προέδρου και των μελών του   Ιατρικού Συλλογου Ρόδου (σύμφωνα  με την ανακοίνωση - ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του)που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή κατά της πανδημίας ,  δείχνει περίτρανα τις επικίνδυνες  "γκάφες" τους αλλά και το διχασμό που σπέρνουν.
Με δεδομένο επίσης  ότι δεν μας ενημέρωσαν για συγκεκριμένα και μετρήσιμα αποτέλεσμα της τουριστικής προβολής της Π.Ν.Α.είναι αντιληπτό ότι η Περιφερειακή Αρχή και ο κ.Χατζημαρκος  πέρασε κάτω απο τον "  πήχυ" που η ίδια έστησε.
Χρειάζεται σοβαρότητα και σταθερές κοινωνικές πολιτικές ,αλλά μάλλον  είναι  μάταιο   να τα περιμένεις  από την ηγεσία της  Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου  αφού -οπως λέει ο λαός μας - έχουν "παντρευτεί το διχασμό" και έχουν "παίξει  κλωτσιές με την αλήθεια"!

ΥΓ. Προτείνω στον κ.Χατζημαρκο  να βγει επιτέλους μια βόλτα έξω απο το γραφείο του  να ρωτήσει και να δει  την πραγματική  κατάσταση που επικρατεί και να μας ενημερωσει για το σχέδιο αντιμετώπισης  της κρίσης στα νησιά μας.
 
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού" Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου"-Περιφερειακος Σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου- Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...