Άμεση παρέμβαση την άρση των κατολισθητικών φαινομένων στην E.O Ρόδου-Καλλιθέας - Παρέμβαση και στο δρόμο προς Αρχίπολη

Άμεση παρέμβαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, κ. Ιωάννη Μαχαιρίδη και του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου, κ. Φώτη Χατζηδιάκου στην άρση των κατολισθητικών φαινομένων στην επαρχιακή οδό Ρόδου-Καλλιθέας.

Με την συνδρομή των συνεργείων της Περιφέρειας και ενός μηχανήματος από τη Δημοτική Κοινότητα Κοσκινού, κατόπιν συνεννοήσεως με τον χωρικό Αντιδήμαρχο, κ. Κωνσταντίνου Δώρου και τον τοπικό σύμβουλο, κ. Βασίλη Ψυλλάκη ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, κ. Ιωάννης Μαχαιρίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, κ. Φώτης Χατζηδιάκος επέβλεψαν επί τόπου τις εργασίες άρσης των κατολισθητικών φαινομένων στην επαρχιακή οδό Ρόδου-Καλλιθέας.

Εφιστάται η προσοχή των οδηγών στην εν λόγω οδό, δεδομένου ότι τη Δευτέρα θα εγκατασταθεί άμεσα εργολαβία αποκόλλησης των βράχων και απομάκρυνσης τους από το οδόστρωμα.

Ακολούθως, ο Περιφερειάρχης, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη μετέβησαν στην τοπική κοινότητα Αρχίπολης, όπου στο ύψος της διασταύρωσης με την επαρχιακή οδό Ψίνθου υποχώρησε μέρος του οδοστρώματος.

Στο σημείο εκείνο υπάρχει από 2μήνου εγκαταστημένη εργολαβία και γι’ αυτό κλήθηκε επί τόπου ο ανάδοχος εργολάβος, με την εντολή άμεσα να προβεί στην αποκατάσταση των ζημιών. Και στο σημείο αυτό εφιστάται η προσοχή των οδηγών.

Πέραν των προαναφερθέντων 2 περιοχών, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στο σύνολο του Νομού, συνιστάται στους κατοίκους και ιδιαίτερα στους οδηγούς να είναι προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...