Άλλο ένα χρυσό βραβείο για την Τήλο μας!

Άλλο ένα χρυσό βραβείο για την Τήλο μας!

Χρυσό βραβείο στην Ανακύκλωση & Επαναχρησιμοποίηση στα Best City Awards 2023 ο Δήμος Τήλου και το πρόγραμμα Just Go Zero Tilos της εταιρείας Polygreen. Το βραβείο, εκ μέρους του Δήμου Τήλου, το παρέλαβε η κοινοτική σύμβουλος κα Σοφία Χαραλάμπου συνοδευόμενη από την εκπρόσωπο της Τήλου στην Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών Πειραιά κα Σούλα Βασιλάκη.

Τα Best City Awards 2023, για μια ακόμα συνεχή χρονιά, αναδεικνύουν και επιβραβεύουν νέα έργα και καλές πρακτικές που έχουν υλοποιηθεί από Περιφέρειες, Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και επιχειρήσεις, προκειμένου οι πόλεις στην Ελλάδα να είναι ευφυείς, αειφόρες, και οικονομικά βιώσιμες διατηρώντας την «κοινωνική τους συνοχή.

Πρόκειται για έργα που θα συντελέσουν στον μετασχηματισμό σε «Ευφυή πόλη» με άμεσα οφέλη τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των πολιτών, την αποδοτικότερη διαχείριση των διαθέσιμων πόρων και την παροχή ποιοτικότερων ψηφιακών υπηρεσιών σε τομείς της αστικής λειτουργίας τους.

Σκοπός των Best City Awards 2023 είναι να διευκολύνουν τη μετατροπή των κοινοτήτων στην χώρα μας σε πραγματικά έξυπνες και αειφόρες πόλεις, όπου όλοι οι άνθρωποι μπορούν να επωφεληθούν από την ελεύθερη πρόσβαση στις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει η πολιτεία, βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα ζωής τους.

Η Τήλος μας έγινε το πρώτο νησί μηδενικών αποβλήτων. Μαζί το καταφέραμε και αυτό, από τον πιο μικρό στον πιο μεγάλο συμβάλλαμε όλοι και κάναμε την Τήλο μας να ακουστεί και να πρωτοστατήσει σε ακόμα έναν τομέα.

Το πρώτο πράσινο νησί της Μεσογείου, το πρώτο νησί μηδενικών αποβλήτων, η Τήλος μας, θα συνεχίσει να δείχνει τον δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον. Είμαστε φτιαγμένοι για όμορφα και μεγάλα επιτεύγματα.

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...