Άλλη μια εκτός έδρας νίκη για την γυναικεία ομάδα του Άρη Αρχαγγέλου


Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Άρη Αρχαγγέλου μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι κάνοντας το 0-1 με την πρώτη ευκαιρία, μετά από βαθιά μπαλιά της Hellstrom που πέρασε την μπάλα στην Κτενά, η οποία ψύχραιμα εκτέλεσε την τερματοφύλακα της Ένωσης Καμινίων μόλις στο 5' λεπτό του παιχνιδιού. Η έμπειρη ομάδα της Ένωσης Καμινίων δεν άργησε να ισοφαρίσει με την Μυλωνά να δίνει τη λύση στο 17'λεπτό μετά από μία εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ από την Μικιρδιτσιάν. Στη συνέχεια η Ένωση Καμινίων προσπάθησε να επιβληθεί στον αγώνα με τις παίκτριες της να "πυροβολούν" την εστία του Άρη Αρχαγγέλου με την Δεστούνη να κρατάει γερά. Στο 31' ήρθε όμως η ανατροπή της Χατζηλιαμή μέσα στην περιοχή των Καμινίων και πέναλτι. Το εκτελεί η Hellstrom υποδειγματικά στην γωνία της εστίας και κάνει το 1-2. Ακόμα μια αντεπίθεση και η Χατζηλιαμή ταχύτατη δημιουργεί μοναδικό τέρμα στέλνοντας την μπάλα στο δεξί παραθυράκι της εστίας των Καμινίων ανεβάζοντας τον δείκτη του σκόρ στο 1-3 στο 40'. Η Ένωση Καμινίων όμως μετά από στημένη φάση και πριν καταλαγιάσουν η πανηγυρισμοί του Άρη Αρχαγγέλου στέλνει την μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 2-3 που διατηρήθηκε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου δεν υπάρχουν πολλές φάσεις μέχρι το 70' που η Χατζηλιαμή κερδίζει ένα ακόμα πέναλτι. Κρύο αίμα η Hellstrom εκτελεί ακόμη μία φορά την Ένωση Καμινίων ανεβάζοντας τον δείκτη του σκόρ στο 2-4. Αρκετές χαμένες ευκαιρίες από την Ένωση Καμινίων που πάλευε να μειώσει το σκόρ, μέχρι το 86' που το κατάφερε κάνοντας το 3-4. Αποτέλεσμα με το οποίο έληξε το παιχνίδι με τον Άρη Αρχαγγέλου να παίρνει το πολυπόθητο τρίποντο.


Ένωση Καμινίων: Αμπού-Κααφ, Καστανιά, Χρυσάνθου (46’Παπαδοπούλου ), Σέρβου (67’ Τσίνη), Μικιρδιτσιάν, Κανελλοπούλου, Παπαδοπούλου, Αμπού-Κααφ (85’), Τικοπούλου, Λιάπη (60’ ), Μυλωνά
Άρης Αρχαγγέλου: Δεστούνη, Καλλιγιάννη, Ιακωβίδου, Κουλουμόγλου, Κοτσάνη, Γρηγοριάδη, Καζούλη , Διακίδη, Hellstrom, Γαΐτάνου, Χατζηλιαμή (76’ Διακίδη ), Κτενά (84’ Βασιλειάδου )

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...