« Επαναπροσλήψεις  2021 έως τις 27 Ιανουαρίου »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

04/01/2021-« Επαναπροσλήψεις  2021 έως τις 27 Ιανουαρίου »

- Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου ενημερώνει τα μέλη του ότι μετά τις διακοπές εορτών το γραφείο άνοιξε Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021. Οι διεξαγωγή των επαναπροσλήψεων για το έτος 2021, μιας και φέτος ξεκίνησαν νωρίτερα, συνεχίζει και θα διαρκέσει έως την  Τετάρτη 27 Ιανουαρίου (με μια παύση τα Φώτα).

 

    Επισημαίνουμε ότι φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά οι συνάδελφοι οφείλουν να ασκήσουν το δικαίωμα τους στην επαναπρόσληψη μέσω του κλαδικού Σωματείου και να διασφαλίσουν την θέση εργασίας τους.

 Οι αιτήσεις θα διεξάγονται Δευτέρα-Παρασκευή

  • Γραφείο Σωματείου Ρόδο (ισόγειο του Εργατικού Κέντρου Ρόδου,  Στεφ. Καζούλη 30) με ωράριο λειτουργίας 08:00 – 16:00
  • Παράρτημα Σωματείου Αφάντου (Εθνάρχου Μακαρίου 4 - Πλατεία Αφάντου δίπλα από το Ανθοπωλείο Καψάλας), με ωράριο λειτουργίας                          09:00-14:00  &  17:30-19:00

Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να ασκήσουν το δικαίωμα τους στην επαναπρόσληψη και για τον οποιονδήποτε λόγο αδυνατούν να προσέλθουν αυτοπροσώπως στο Σωματείο μας μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας ώστε να ενημερωθούν για τους εναλλακτικούς τρόπους υποβολής της αίτησης.

 

   Διευκρινίζουμε στους συναδέλφους,  των όποιων η συνδρομή 2021 παρακρατήθηκε την σεζόν 2020 από την επιχείρηση όπου εργάζονται, ότι η παρακράτηση ανανεώνει αυτόματα την ετησία συνδρομή των εργαζόμενων και τους καθιστά μέλη του Σωματείου μας. Η αίτηση επαναπρόσληψης δεν πραγματοποιείτε αυτόματα, όσα μέλη λοιπόν έχουν πληρωμένη συνδρομή 2021 μέσω της παρακράτησης για την αίτηση επαναπρόσληψης, οφείλουν είτε να προσέλθουν στο γραφείο του Σωματείου μας είτε να επικοινωνήσουν μαζί μας.  

 

Περισσότερες Πληροφορίες:

Τηλ. 2241032220 

E-mailsksrodou@gmail.com

Facebook: Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...