«Φλέγεται» η Αττική- Απειλούνται σπίτια σε Μαρκόπουλο και Θρακομακεδόνες

Τέσσερα μέτωπα μαίνονται αυτή την ώρα στην Αττική, με τους ανέμους να δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης.

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στο Πανόραμα Πάρνηθας στην περιοχή των Θρακομακεδόνων, όπου σπεύδουν 13 οχήματα της πυροσβεστικής και 30 πυροσβέστες, ενώ από αέρως επιχειρούν δύο ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη.

Σε εξέλιξη είναι πυρκαγιά και σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Πευκενέας, στα Μέγαρα Αττικής. Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα, δύο ομάδες πεζόπορο τμήμα και δύο αεροσκάφη, ενώ η φωτιά δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές.

Την ίδια ώρα, πυρκαγιά εκδηλώθηκε και σε δασική περιοχή στην περιοχή Αμφιάρειο στο Μαρκόπουλο Αττικής όπου νωρίτερα απειλήθηκαν σπίτια. Στο σημείο επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα, 2 πυροσβεστικά αεροπλάνα και 1 ελικόπτερο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στην περιοχή πνέουν άνεμοι μέτριας έντασης, αλλά η φωτιά είναι κοντά σε σπίτια και καταβάλλεται προσπάθεια για να προστατευτούν.

Η τέταρτη πυρκαγιά μαίνεται σε δασική περιοχή στον Άγιο Γεώργιο Κορωπίου. Στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν 36 πυροσβέστες με 18 οχήματα, ενώ γίνεται εκτροπή των οχημάτων για τη διευκόλυνση της κίνησης των πυροσβεστικών που συμμετέχουν στην κατάσβεση. newpost

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...