«Το success story είναι παρελθόν» δηλώνει ο Νικήτας Κακλαμάνης

Το success story έχει περάσει πλέον στο παρελθόν δήλωσε το πρωί μιλώντας στον Βήμα FM, ο βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης, σημειώνοντας ότι δεν μπορεί να μιλάμε για ανάπτυξη, όταν μέσα στο 2012, σύμφωνα με επίσημη απάντηση του υπ. Οικονομικών έγιναν μόλις τέσσερις επενδύσεις άνω του 1 εκατ. Ευρώ. «Είχα κάνει πριν από καιρό μια ερώτηση στον υπουργό Οικονομικών, πόσες επενδύσεις, είτε από Έλληνες είτε από ξένους, άνω του 1 εκατ. ευρώ έχουν γίνει στην Ελλάδα το 2012. Ξέρετε την απάντηση; Τέσσερις…Να μιλάμε λοιπόν για ανάπτυξη με αυτήν την επίσημη απάντηση, αντιλαμβάνεστε ότι κοροϊδεύουμε αλλήλους. Νομίζω ότι αυτό (το success story) έχει περάσει πλέον στο παρελθόν» ανέφερε.

Η συνέντευξη του Νικήτα Κακλαμάνη στον Bήμα FM

Εικόνα ασυννενοησίας περιέγραψε όταν ρωτήθηκε και για το οικονομικό επιτελείο.

«Άλλα μας είπε ο κ. Μαυραγάνης στη Βουλή και άλλα λέει τώρα ο κ. Σταϊκούρας και άλλα άκουσα από τον κ. Στουρνάρα. Δεν ξέρω τελικά τι γίνεται στο υπουργείο Οικονομικών. Αυτό, ότι επεκτείνω το επίδομα θέρμανσης είναι μια αστειότητα!

Όταν είπα στη Βουλή για τον κ. Στουρνάρα ότι ματαιοπονεί πως δεν θα τον αλλάξουμε, έπεσαν να με φάνε. Και παπαγαλάκια από το κόμμα μου. Τώρα, είναι πολύ πιο επίκαιρο.»

Πάντως, ενόψει της αυριανής επίσκεψης του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ έκανε δυο πολιτικές επισημάνσεις.

«Yπάρχουν δύο πράγματα πολιτικά. Πρώτον, ότι ο υπαρκτός κίνδυνος σχετικά με την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη δεν υπάρχει πλέον. Και δεύτερον – και αυτό οφείλεται στο σύνολο του πολιτικού κόσμου και κυρίως του λαού – η Ελλάδα αποτελεί πλέον νησίδα ασφάλειας και σταθερότητας. Δεν έχουν αυτά επιπτώσεις άμεσες στην τσέπη των πολιτών, αλλά είναι εξίσου σημαντικά.»

Πηγή: Βήμα FM

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

  ΩΡΟΛΟΓΙΟΝ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΓΙΑΣ  ΚΑΙ MEΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ 2024 ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...