«Το ΣΚΜΠ στον αντιδήμαρχο Πολιτιστικών Μνημείων και Υπηρεσίας Δόμησης, Δρ Στέφανο Δράκο»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-«Το ΣΚΜΠ στον αντιδήμαρχο Πολιτιστικών Μνημείων και Υπηρεσίας Δόμησης, Δρ Στέφανο Δράκο»

-Με τον αντιδήμαρχο Πολιτιστικών Μνημείων και Υπηρεσίας Δόμησης, Δρ Στέφανο Δράκο συναντήθηκαν μέλη του ΔΣ του Σωματείου Καταστηματαρχών Μεσαιωνικής Πόλης την Τέταρτη 17 Οκτωβρίου, στα πλαίσια εθιμοτυπικής επίσκεψης.

Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα με σκοπό πέρα από το να δοθούν ευχές για επιτυχημένη θητεία, να γίνει μια πρώτη παρουσίαση των προβλημάτων των καταστηματαρχών της περιοχής που ζητούν άμεση λύση ώστε να μας βρει ετοίμους η ερχόμενη τουριστική χρονιά.

Η εξεύρεση χώρων στάθμευσης, η ανάγκη αστυνόμευσης, η καθαριότητα, η διαχείριση των κοινοχρήστων χώρων ήταν μόνο μερικά από τα ζητήματα που τέθηκαν και που αποτελούν πάγια αιτήματα του σωματείου.

Και οι δυο πλευρές συμφώνησαν η συνεργασία να είναι συνεχής με επαναλαμβανόμενες συναντήσεις και συζήτηση πλέον επι συγκεκριμένων προτάσεων.

Στην συνάντηση το ΔΣ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος, Δοντάς Βασίλης,  ο Αντιπρόεδρος, Μισσίκος Μιχάλης, ο Γραμματέας, Ζαϊρης Θέμης, τα Μέλη Καρακατσάνης Βασίλης και Τσιάρτας Μανώλης και η Υπεύθυνη Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων Μαρία Αγγέλου

 

 

Εκ μέρους του ΔΣ

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...