«Τα γενέθλια της Πανωραίας» - Παράσταση από τη θεατρική ομάδα του ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου

δελτίο τύπου - «Τα γενέθλια της Πανωραίας»

-Παράσταση από τη θεατρική ομάδα του ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου

-Πιστή στο καλοκαιρινό ραντεβού της η θεατρική ομάδα του ΚΑΠΗ με πολύ αγάπη και μεράκι ετοίμασε για εφέτος την παράσταση με τίτλο «Τα γενέθλια της Πανωραίας» που θα παρουσιαστεί την Τρίτη 30 Ιουλίου και ώρα 20:00 στο θερινό κινηματοθέατρο ΡΟΔΟΝ.

-Η Πανωραία ζει με τον άντρα της το Θανασάκη, που είναι ψαράς ,σε μια φτωχογειτονιά του Πειραιά. Μη μπορώντας να συμβιβαστεί ούτε με τη φτωχογειτονιά ούτε με τους γείτονες το μόνο που κάνει είναι να ονειρεύεται. Ονειρεύεται αρχοντικά, ταξίδια, τίτλους και γύρω της φίλους της καλής κοινωνίας. Έτσι θα ήθελε να ζει, σε ένα δικό της κόσμο για να είναι ευτυχισμένη……

 

Συντελεστές της παράστασης είναι οι: Τραγάρη Ιουλία στα κείμενα και μαζί της τα επιμελήθηκαν τα μέλη του ΚΑΠΗ  Τσίκκης Μιχάλης, Αλεξιάδου Αικατερίνη, Αρφαρά Άννα και Γρούτση Ελένη. Σκηνοθέτης ο Τρέχας Κωνσταντίνος, βοηθός σκηνοθέτη η Μαγκαφά Ζαμπέτα, ενδυματολόγος ο Σκότης Μιχάλης, μουσικά υπεύθυνη η Φαίδρα Πελεκάνου  και τέλος υπεύθυνος χορού ο Ιάκωβος Φτάκλας. 

 

Με σειρά εμφάνισης παίζουν οι: Φανή Βασιλοπούλου, Καίτη Αλεξιάδου, Ξενοφών Καταξενός, Φραγκούλα Διακοσάββα, Ελένη Γρουίτση, Αναστασία Χάσκα, Δημήτρης Καραγιάννης, Ειρήνη Καραγιάννη, Ζαμπέτα Μαγκαφά, Μαρίκα Παπαμιχαήλ, Μιχάλης Κριτσωτάκης, Άννα Αρφαρά, Antonio Salandra, Ελένη Χατζηχαραλάμπους, Γιώργος Καριώτης, Κώστας Έλενας, Μιχάλης Χαρτοφύλλης, Ελένη Σοφού και  Βασίλης Πετρίδης. Συμμετέχουν επίσης και μέλη του χορευτικού και της χορωδίας του ΚΑΠΗ. Ευγενικοί χορηγοί και υποστηρικτές της παράστασης ο ΔΟΠΑΡ, οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ρόδου και το  ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ Χατζηκαλημέρη Νίκο στην Ιαλυσό.

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

Μία μοναδική  διάκριση κατάφερε να αποσπάσει το  Τουριστικό Πρακτορείο GEM TRAVEL Γ....
Βήμα προς βήμα τις κινήσεις των ερευνών του περιέγραψε ο μάρτυρας που «ξετύλιξε» το κουβάρι της...
Aγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση ηλικιωμένης από την περιοχή Φαληράκι της Ρόδου. Εάν γνωρίζετε...
Το πρωί του Σαββάτου, το υπουργείο Εθνικής Αμύνης έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο...