«Σφάχτηκαν» για τα μάτια ενός αγοριού...!

Με προφορική εντολή της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Κω αφέθηκε χθες ελεύθερη η 19χρονη που επιτέθηκε και τραυμάτισε με μεταλλικό αντικείμενο 17χρονη μαθήτρια, έξω από τη σχολική της μονάδα, για το χατίρι ενός αγοριού…!
Το πρωτοφανές περιστατικό που έχει προκαλέσει σάλο στην τοπική κοινωνία της Κω, σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της 8ης Ιανουαρίου έτους 2014, με αποτέλεσμα η νεαρή μαθήτρια να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του νησιού, ώστε να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Οι αστυνομικοί που υπηρετούν στο Τμήμα της Κω προχώρησαν το απόγευμα της 8ης Ιανουαρίου έτους 2014, ύστερα από σχετική διερεύνηση της υπόθεσης, στη σύλληψη της 19χρονης κοπέλας, που σύμφωνα με τη σχετική καταγγελία επιτέθηκε στην 17χρονη μαθήτρια έξω από το Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑΛ) της Κω, στο οποίο και φοιτά. Η 19χρονη, βάσει των όσων φέρονται να συνέβησαν, επιτέθηκε με μεταλλικό αντικείμενο (το οποίο ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί τι ακριβώς ήταν) στην 17χρονη μαθήτρια, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει.
Τα δύο κορίτσια φέρονται να ήρθαν στα χέρια για τα μάτια ενός αγοριού, με αποτέλεσμα η ανήλικη να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο της Κω τραυματισμένη, ώστε να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Στο πλαίσιο της έρευνας δε, παραγγέλθηκε από τους αστυνομικούς η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης της 17χρονης.
Το επεισόδιο
Κατά τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής περίπου στις 12.30 το μεσημέρι της 8ης Ιανουαρίου έτους 2014, η 19χρονη συναντήθηκε με την 17χρονη στον εξωτερικό χώρο του ΕΠΑΛ της Κω, και άρχισε να την χτυπάει με ένα μεταλλικό αντικείμενο στο πρόσωπο, στο κεφάλι, αλλά και σε διάφορα άλλα σημεία του σώματός της.
Η 17χρονη έπεσε αιμόφυρτη στο έδαφος, φέροντας μώλωπες στο πρόσωπο και αφού μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Κω, φέρεται να διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί διάσειση. Η 19χρονη, από τη δική της πλευρά, διέφυγε τρέχοντας και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό της. Λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε και συνελήφθη από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος της Κω.

ΠΗΓΗ: proodosnet.gr

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...