«Συνάντηση εργασίας του Μάνου Κόνσολα με τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Καμπουράκη και τον Αντιδήμαρχο κ. Καρίκη»

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

-10 Αυγούστου 2022

-ΘΕΜΑ: «Συνάντηση εργασίας του Μάνου Κόνσολα με τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Καμπουράκη και τον Αντιδήμαρχο κ. Καρίκη»

-Συνάντηση εργασίας με το Δήμαρχο Ρόδου, κ. Αντώνη Καμπουράκη, και τον Αναπληρωτή Δημάρχου και Αντιδήμαρχο Παιδείας, Προσχολικής Αγωγής και Μετανάστευσης, κ. Στράτο Καρίκη, είχε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας.

Στη συνάντηση έγινε εκτενής συζήτηση για μια σειρά ζητημάτων και έργων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα στο νησί, για τα οποία ζητήθηκε η ανάληψη πρωτοβουλιών και από την πλευρά του Βουλευτή, παράλληλα με συνέργειες που θα αναπτυχθούν από τη δημοτική αρχή.

Συγκεκριμένα συζητήθηκαν:

- Η επιτάχυνση των διαδικασιών για την παραχώρηση του ακινήτου από την ΕΤΑΔ στο Δήμο Ρόδου και την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου για το Πανορθόδοξο Κέντρο και την ανέγερση του ναού του Πολιούχου της Ρόδου.

- Το έργο του νέου δρόμου της Μεσογειακής Χάραξης που έχει δρομολογηθεί μετά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης και του αρμόδιου υπουργού.

- Η αξιοποίηση του κτιριακού αποθέματος του δημοσίου και της ΕΤΑΔ στη Ρόδο, προκειμένου να καλύψει κοινωφελείς δράσεις και ανάγκες.

- Η ηλεκτρική διασύνδεση της Ρόδου με το ηπειρωτικό δίκτυο, με δεδομένο ότι στο χρονοδιάγραμμα προβλέπεται το 2027 διασύνδεση Κω-Ρόδου με το Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης (ΚΥΤ) Κορίνθου.

Συμφωνήθηκε το επόμενο διάστημα, παράλληλα με τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει ο κ. Κόνσολας σε πολιτικό και κοινοβουλευτικό επίπεδο, να υπάρχει στενή συνεργασία με τη δημοτική αρχή για όλα τα εκκρεμή ζητήματα.

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Η μάχη της αμμουδιάς, το αθέατο Τραμπολίνο της Ρόδου και ένας στραβωμένος Πύργος Ναυαγοσώστη...
Μητροπολίτης Κύριλλος στο Verena.gr: Σαν την Ανάσταση στον Ευαγγελισμό της Ρόδου, δεν έχει!...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...