«Συνάντηση εργασίας με την Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Ρόδου»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Την Τρίτη 23 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας, στην αίθουσα Εθιμοτυπίας του Δημαρχιακού Μεγάρου,  στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εξάλειψης βίας κατά των Γυναικών της 25ης Νοεμβρίου,  μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου με τη Δημοτική Επιτροπή Ισότητας Δήμου Ρόδου.

 

            Στην συνάντηση, δόθηκε η ευκαιρία γνωριμίας του Δ.Σ. με τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Δήμου Ρόδου. Ταυτόχρονα έγινε παρουσίαση του έργου των Δομών Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Ρόδου (Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών και Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών θυμάτων βίας).

 

            Με αφορμή την σημερινή μέρα, καλούμε τα μέλη μας αλλά και το ευρύ κοινό να ενημερωθεί και ευαισθητοποιηθεί σε θέματα καταπολέμησης της έμφυλης και της ενδοοικογενειακής βίας, υποστηρίζοντας τις μέχρι σήμερα πολιτικές που έχει αναπτύξει η Δημοτική Αρχή για τα ζητήματα που αφορούν τη γυναίκα.

 

            Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου, συστρατευμένος στην συλλογική προσπάθεια ενημέρωσης ευαισθητοποίησης και αφύπνισης  όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών, για αυτό το μείζον αυτό κοινωνικό πρόβλημα, λέει ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΜΦΥΛΗ ΒΙΑ και καλεί άπαντες στον αγώνα για την εξάλειψη της.

 

Εκ του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

O πρώην δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος πετάει ξανά το γάντι στον πρόεδρο του ΟΠΡΟΤΟΥΡ και τον...
Top Chef στον διαγωνισμό του τηλεοπτικού Skai αναδείχτηκε χθες το βράδυ η Ροδίτισσα Ειρήνη...
Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΙΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ. Ο...
Δημ. Γάκης: Πως πάλεψα το πολλαπλό μυέλωμα – Κατάθεση ψυχής στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου - Ο πρώην...