«Συγχαρητήριο του Ι.Σ.Ρ. στους εκλεγέντες Βουλευτές Δωδεκανήσου, στον Υπουργό Επικρατείας & Υπουργό και Υφυπουργό Υγείας »

Δελτίο Τύπου-Θέμα: «Συγχαρητήριο του Ι.Σ.Ρ. στους εκλεγέντες Βουλευτές Δωδεκανήσου, στον Υπουργό Επικρατείας & Υπουργό και Υφυπουργό Υγείας »

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου, απέστειλε  συγχαρητήριες επιστολές στους εκλεγέντες Βουλευτές Δωδεκανήσου των Εθνικών εκλογών, της 7ης Ιουλίου 2019,  συγκεκριμένα, στους εκλεγμένους με τη Νέα Δημοκρατία,  κ.κ. Μάνο Κόνσολα, Βασίλειο Υψηλάντη, Μίκα Ιατρίδη, και Ιωάννη Παππά και στο μοναδικό Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νεκτάριο Σαντορινιό, ευχόμενος καλή και παραγωγική θητεία στο κρίσιμο έργο που αναλαμβάνουν.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου, δεσμεύεται δημόσια να συνδράμει και να στηρίξει τις προσπάθειες των κοινοβουλευτικών μας εκπροσώπων, προσδοκώντας σε μια αγαστή συνεργασία, προς επίλυση των σοβαρών ζητημάτων και τη δημιουργία προϋποθέσεων για την ευημερία των νησιωτών μας.

Επίσης, ευχαριστήρια επιστολή εστάλη στον εκ Καρπάθου Δωδεκανήσιο Βουλευτή και Υπουργό Επικρατείας, κ. Γεώργιο Γεραπετρίτη, καθώς και στην ηγεσία του Υπουργείου Υγείας Υπουργό κ. Βασίλειο Κικίλια και Υφυπουργό κ. Βασίλειο Κοντοζαμάνη.

Προς ενημέρωση των συμπολιτών μας, απευθύναμε κάλεσμα στους ως άνω Υπουργούς, προκειμένου να επισκεφθούν τα νησιά μας και να προγραμματίσουμε μεταρρυθμίσεις που θα αλλάξουν την ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους αλλά και επισκέπτες της περιοχής μας.

 

Για τον Ι.Σ.Ρ.

Ο Πρόεδρος                                                                       Ο Γεν. Γραμματέας

Φωτογραφικό υλικό

Μανώλης Δημελλάς

γράφει ο Μανώλης Δημελλάς

Προτάσεις Verena

 X Factor: Η Ζωή Μισέλ Μπακίρη άνοιξε το live και εντυπωσίασε τους πάντες με την ερμηνεία της...
ΤΙΜΟΘΕΟΣ Πρώην ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΡΟΔΟΥ -Ο πρώτος Μητροπολίτης Ρόδου μετά την απελευθέρωση. -Λίγες...
Αρνήθηκε με τρόπο κατηγορηματικό ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης σε σημερινή...
  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Ορίστηκαν οι Αντιδήμαρχοι στο Δήμο Ρόδου ΑΝΤ.  ...