«Στα Χανιά ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου, σε σύσκεψη για την παράταση των παρεκκλίσεων στα γήπεδα κάτω των 4000τμ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

-  ΘΕΜΑ: «Στα Χανιά ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου, σε σύσκεψη για την παράταση των παρεκκλίσεων στα γήπεδα κάτω των 4000τμ»

 

Στα Χανιά παραβρέθηκε ο Πρόεδρος ΤΕΕ Δωδεκανήσου κ. Αντώνης Γιαννικουρής, στο πλαίσιο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις 10 Νοεμβρίου και συνδιοργάνωσε ο Δήμος Χανίων με το ΤΕΕ Τμήμα Δυτικής Κρήτης για την «Παγκόσμια Ημέρα Χωροταξίας και Πολεοδομίας». Ωστόσο το κύριο θέμα συζήτησης ήταν η κατάργηση των παρεκκλίσεων στα γήπεδα κάτω των 4000τμ στην εκτός σχεδίου δόμηση.

Παρουσία του Γενικού Γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος κ. Ευθύμιου Μπακογιάννη, του Πρόεδρου του ΤΕΕ κ. Γιώργου Στασινού και του νομικού συμβούλου του ΥΠΕΝ κ. Κωνσταντίνου Καρατσώλη, υπήρξε διαλογική συζήτηση, όπου οι μηχανικοί ανέλυσαν με σαφήνεια τα προβλήματα που θα ανακύψουν μετά την εκπνοή της καταληκτικής ημερομηνίας της 9ης Δεκεμβρίου 2022.  

Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου μετά το πέρας της σύσκεψης δήλωσε: «Τα 6 νησιωτικά Τεχνικά Επιμελητήρια σε κοινή τους επιστολή ζητούν την παράταση των παρεκκλίσεων στα γήπεδα κάτω των 4000τμ στην εκτός σχεδίου δόμηση μέχρι να ολοκληρωθεί ο Πολεοδομικός Σχεδιασμός. Η παράταση πρέπει να δοθεί».

 

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

ΡΟΔΟΣ 29-01-2023 ΔΗΛΩΣΗ ΦΩΤΗ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΥ, Υποψήφιου βουλευτή ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ...
Γ.Νικητιάδης : Ξεκινάμε τον αγώνα, για τα νησιά μας και την παράταξη Μετά τη σημερινή συνεδρίαση...
Μανώλης Σαββής: Η κοινωνία απαιτεί αλλαγή πορείας και ανατροπή στο δήμο Ρόδου - Λίγες ...
Σάββας  Διακοσταματίου: Ήρθε η ώρα ο δήμος Ρόδου να περάσει σε συνεργατικές διοικήσεις - “...