«Στήριξη Δημήτρη Γάκη στη Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου»

Ρόδος, 25.10.13
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 «Στήριξη Δημήτρη Γάκη στη Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου»
Το κεντρικό κατάστημα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου στη Ρόδο, επισκέφτηκε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης, και άσκησε το προτιμησιακό του δικαίωμα στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας.
Σε δήλωση του, ο Δημήτρης Γάκης αναφέρθηκε στη σημασία της λειτουργίας της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου και στον αναπτυξιακό χαρακτήρα που μπορεί να διαδραματίσει σε τοπικό επίπεδο με τα υποκαταστήματα και τις κινητές μονάδες που διαθέτει σε όλη τη Ρόδο και στα μεγάλα νησιά της περιφέρειας (Κω, Κάρπαθο, Κάσο, Νίσυρο, Λέρο, Τήλο, Κάλυμνο, Λειψούς). Ειδικότερα ο σχεδιασμός, η κατανομή και λειτουργία των υποκαταστημάτων στα νησιά μας δείχνει το σεβασμό στην ιδιαιτερότητα της ρήτρας νησιωτικότητας που θα έπρεπε να επιδείξει το ίδιο το κράτος στις βασικές δομές του.
Ο βουλευτής Δωδεκανήσου, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Το θέμα της βιωσιμότητας των συνεταιριστικών τραπεζών είναι πολύ σημαντικό. Οι Συνεταιριστικές Τράπεζες επιτελούν σημαντικό έργο για τις τοπικές οικονομίες ως πιστωτικά ιδρύματα ειδικού σκοπού. Λειτουργώντας συμπληρωματικά στο επίσημο τραπεζικό σύστημα, καλύπτουν ανάγκες που δεν προσφέρονται από το δίκτυο των εμπορικών τραπεζών, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών».


Το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
-.-

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...