«Πρωτοβουλία του Μάνου Κόνσολα - Σύσκεψη την Τετάρτη με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος για το πρόβλημα με τα ελάφια στη Νότια Ρόδο»

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

- 29 Νοεμβρίου 2021-ΘΕΜΑ: «Πρωτοβουλία του Μάνου Κόνσολα - Σύσκεψη την Τετάρτη με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος για το πρόβλημα με τα ελάφια στη Νότια Ρόδο»

- Μια σημαντική πρωτοβουλία του Βουλευτή Δωδεκανήσου, κ. Μάνου Κόνσολα, υλοποιείται την Τετάρτη, μετά και από τη συνάντησή του με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος, κ. Γιώργο Αμυρά.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη στις 4 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τη συμμετοχή του Υφυπουργού, των αρμόδιων αυτοδιοικητικών φορέων, των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων όπου εμφανίζεται το πρόβλημα, εκπροσώπων γεωργικών και αγροτικών συνεταιρισμών και της διεύθυνσης Δασών, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με τις καταστροφές που προκαλούνται στις καλλιέργειες από τα ελάφια στην περιοχή.

Αξίζει να επισημανθεί ότι, όπως ενημέρωσε τον κ. Κόνσολα, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος,  τον επόμενο μήνα θα έχει ολοκληρωθεί και η μελέτη για τα ελάφια στη Ρόδο προκειμένου να σταθεροποιηθεί ο πληθυσμός τους σε επίπεδα που δεν θα συνιστούν απειλή για τις αγροτικές καλλιέργειες.

Ταυτόχρονα, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κινείται και προς την κατεύθυνση της χορήγησης αποζημιώσεων στους αγρότες για τις καταστροφές που προκαλούνται από τα ελάφια, με αντίστοιχες πρωτοβουλίες προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τον ΕΛΓΑ.

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Αγαπητοί φίλοι, Ο κ. Χατζημάρκος με την παρακάτω επονομασθείσα «διακήρυξη» του μας προκαλεί...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...