«Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για να δοθεί λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την αδυναμία διενέργειας από τον ΕΟΔΥ στην Κω διαγνωστικών test covid-19»

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

- 5 Ιανουαρίου 2022

- ΘΕΜΑ: «Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για να δοθεί λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την αδυναμία διενέργειας από τον ΕΟΔΥ στην Κω διαγνωστικών test covid-19»

- Με παρέμβασή του προς τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ, κ. Θεοκλή Ζαούτη, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας ζητά να συναφθούν, άμεσα, συμβάσεις με νοσηλευτικό προσωπικό στον ΕΟΔΥ Κω, προκειμένου να μπορούν να διενεργηθούν δωρεάν διαγνωστικά  test covid-19.

«Είναι απαράδεκτο σε ένα μεγάλο νησί, όπως είναι η Κως, να μην υπάρχει η δυνατότητα διενέργειας διαγνωστικών test covid-19 και οι πολίτες να παραπέμπονται στον ιδιωτικό τομέα», επισημαίνει ο Βουλευτής Δωδεκανήσου.

Ο κ. Κόνσολας τονίζει ότι η κορύφωση της πανδημίας σε αυτή τη συγκυρία, επιβάλλει να εξεταστεί κατά προτεραιότητα το πρόβλημα που έχει ανακύψει με την αδυναμία του ΕΟΔΥ να διενεργεί διαγνωστικά τεστ στην Κω, λόγω έλλειψης νοσηλευτικού προσωπικού και υποστελέχωσης.

 

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...