«Οργασμός Καλλωπισμού» για την υποδοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας από τις αρχές της Καλύμνου....


Επειδή είμαστε ένα ενημερωτικό μέσο, πρέπει να αναρτήσουμε κι εμείς την είδηση για την αναμενόμενη άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, ο οποίος θα παραστεί στην τελετή αγιασμού των υδάτων στην ακριτική Τέλενδο.

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος θα μεταβεί, εκ νέου με το ελικόπτερο που θα τον μεταφέρει από την Κω, στην Ψέριμο, που ακόμα μετρά τις πληγές της από την πρόσφατη θεομηνία και τέλος στην Κάλυμνο.

Σε «εξωραϊστικό οργασμό» βρίσκεται η Δημοτική Αρχή, εν αναμονή της επίσκεψης του Προέδρου και προσπαθεί να «μαζέψει» κάπως τα πράγματα στα δύο ακριτικά νησιά που υπάγονται στον Δήμο Καλυμνίων, έτσι για … να κάνει καλή εμφάνιση!

Ο αντιδήμαρχος επί του περιβάλλοντος και των έργων στην Τέλενδο με συνεργεία, που επιδόθηκαν σε καθαριότητα των χώρων και άσπρισμα στα «κουμούλια» (μτφ πρόχειροι τοίχοι κατασκευασμένοι με πέτρες που τοποθετούνται η μία πάνω στην άλλη χωρίς συνδετικό υλικό), ο δε Δήμαρχος αυτοπροσώπως στην Ψέριμο, για να επιβλέψει τις εργασίες «σουλουπώματος» (μτφ καλλωπίσματος ή συμμαζέματος μόνο μόνο).

Δεν απορούμε με όλες αυτές τις προετοιμασίες, αφού είθισται κατά τις αφίξεις επισήμων να γίνονται «παρεμβάσεις» και όσοι υπηρετήσαμε στο στρατό θα θυμόμαστε «το τρέξιμο» που έπεφτε και τις επιφυλακές, όταν αναμένονταν επιθεώρηση από ανώτερους!


Πάντως οι Τελενδιανοί, θα δεχτούν μιαν οικονομική «ένεση» μέσα στο καταχείμωνο, αφού αναμένεται να μεταβεί αρκετός κόσμος στην τελετή και θα δουλέψουν τα μαγαζιά του νησιού.

"Παλμός της Καλύμνου"

Φωτογραφικό υλικό

Προτάσεις Verena

Από την Νέμεσις – Πανελλήνια Ομοσπονδία για το περιβάλλον, τα ζώα, το κυνήγι, εκδόθηκε η ακόλουθη...
Μπορεί να κάνει σήμερα τον ανήξερο ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξης Κολιάδης όμως στην συνεδρίαση του...
Χθες ομόφωνα το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου αποφάσισε και ζητά την μείωση των ελαφιών στη...
Αρχισαν τα...γαλλικά στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ρόδου πολύ νωρίτερα απ ότι αναμενόταν!....Σε μια...